kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

ALC880 vs ALC860

Reply

Téma eszközök
Old Október 31, 2007, 13:45
Új tag Csoport

Én ezt a számítógépet vásárolt mintegy 2 és fél évvel ezelőtt. a számítógép egy Emachines T5016. Jött egy alaplapi Realtek ALC880 hangkártya. Mindig is voltak problémák a mikrofonnal mennyiség nem számít, hogyan configuered a rendszer soha nem volt felvétel hangerejét. Nekem van kockás és újra ellenőrizni kell az összes pontot, és eMachines is segített nekem újra az eredeti vezérlőnek, ami jött vele, de én még szinte enni a mikrofont, hogy bármilyen felvétel hangerejét.
Letöltöttem a High Definition Audio Driver Realtek felsorolt fájl, ami a saját helyén mint a legújabb driver az ALC 880 (WDM_R180). Egyszerűen én csattant-ra és telepíteni a fájlt, mert volt egy futtatható fájl. Megpróbáltam használni a frissítés illesztőprogram lehetőséget a készülék számára, de az OK gomb soha nem vált lehetővé, amikor kiválasztotta a mappát a fájl hüvelyk
Úgy tűnik, hogy az illesztőprogramok telepítése rendben van, de én currious erről egy dolog. A telepítés előtt az e újabb fájlra my Realtek Sound Effect Manager Program kijelentette, hogy volt ALC880, Driver File Version 5.10.0.5034. Telepítése után ez az új driver is felsorolja, hogy én ALC860 illesztőprogramfájl 5.10.0.5497. A járművezető fájlverziója biztosan újabb, de miért lenne az ALC kell változtatni ALC860, amely az én gondolkodás régebbiek, mint az ALC880, amit kellett?
Nem tudva semmit ALC (Hangkodekek) Az ALC860, amely az újabb fájl telepítése régebbiek, mint az ALC880, amit már, És ha igen, mi van, ha valamit meg kell tennem róla. A hang úgy tűnik, hogy rendben van a telepítés után az újabb driver, de nem akarom azt hinni, hogy Nekem van beiktatott egy idősebb alkatrész, mint amit már volt. Köszönöm, hogy minden segítséget meg tudna ajánlani.
Randal
Old November 12, 2007, 18:36
Csoport tagja

Szia Randal ott Nice valóm van itt a TCF!

Úgy hangzik, mintha egy hang és mikrofon dolgozik most. Igaz?

És ha ez működik így lennék nem aggasztja, hogy a járművezető nem régebbi vagy újabb verzió. Ez nem olyan, mint a vezető a 90-es.

Szeretnék csak boldog működik

Elijah
Old November 12, 2007, 18:48
Új tag Csoport

Kösz a választ. A mikrofon még alig vagy egyáltalán nem mennyiség, de minden más működik jól. Realtek nem válaszol a vizsgálatot, és megállapította, hogy annak alapján a txt fájl küldtem nekik, amelyben a tesztprogram keletkezett minden rendben volt, az én-m rendszer. Tettem az értesítést a txt fájl, hogy azt állította, hogy én az én-m rendszer volt ALC880 alrendszer 860. Ez mind nagyon furcsa a számomra, és nem tudom, miért a frissített illesztőprogramot a saját realtek hangkártya változott volna az Audio Codec az én Realtek Sound Effect Manager ALC880, hogy ALC860. Ahogy azonban kijelentette, ha működik, ne aggódj. Köszönet újra a választ.
Randal
Old November 12, 2007, 18:52
Csoport tagja

I'd / Mi lennénk szívesen segít, és próbálja kijavítani a mikrofon probléma.

Általában, mint távolról csatlakozni a számítógépekhez, hogy problémái vannak, mint ez. Mert könnyebb, hogy tudjam, mi folyik itt, és diagnosztizálni a problémát.
Tehát ha ez rendben van veled tudjuk beállítani.

Elijah
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.