![]() |
|
| |||
| |||
| רכשתי מחשב זה על 2 ו וחצי שנים. המחשב eMachines T5016. הוא הגיע עם כרטיס קול onboard Realtek ALC880. תמיד היה לי בעיות עם נפח מיקרופון, לא משנה כמה אני configuered המערכת מעולם לא היה נפח ההקלטה. יש לי בדק rechecked כל ההגדרות eMachines גם עזר לי להתקין מחדש את מנהלי ההתקן המקורי שבא עם זה, אבל אני עדיין צריך כמעט לאכול מיקרופון כדי שיהיה באמצעי הקלטה. הורדתי קובץ High Definition Audio Driver Realtek אשר מופיע באתר שלהם כמו להיות הנהג האחרונות ביותר ALC 880 (WDM_R180). אני פשוט לחצו על והתקנת קובץ זה כפי שהיה קובץ ההפעלה. ניסיתי להשתמש באפשרות הנהג עדכון מנהל ההתקן אך מעולם לא הפך כפתור OK מופעלת בעת שבחרתי את התיקיה בה הקובץ נראה כי מנהלי ההתקנים מותקנים בסדר, אבל אני currious על הדבר הזה. לפני התקנה חדשה יותר של קובץ זה אפקט קול של Realtek מנהל התוכנית שלי כי היה לי ALC880, נהג גירסת קובץ 5.10.0.5034. לאחר התקנת מנהל ההתקן החדש הוא מפרט כי יש לי קובץ 5.10.0.5497 הנהג ALC860. גירסת הקובץ הוא בהחלט נהג חדש יותר אבל למה להיות שונה ל ALC ALC860 אשר לחשיבה שלי הוא מבוגר ALC880 שהיה לי? לא לדעת כלום על ALC (רכיבי Codec שמע) האם ALC860 קובץ חדש שבו מותקן מבוגר ALC880 שאני כבר, ואם כן מה אם אני צריך לעשות משהו בקשר לזה. נראה כי צליל אישור לאחר התקנה של נהג חדש, אבל אני לא רוצה לחשוב שיש לי מותקן רכיב ישן יותר ממה שאני כבר. תודה על כל סיוע אשר יכול להציע לך. Randal |
|
| |||
| |||
| היי Randal Havin נחמד כאן TCF!זה נשמע כמו הקול שלך MIC עובדים עכשיו. נכון? ואם זה עובד ככה אני לא אהיה מודאג אם הנהג הוא ישן או חדש יותר. זה לא כמו הנהג הוא מ -90. הייתי פשוט להיות מאושרת זה עובד ![]() Elijah |
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה. MIC עדיין יש לא מעט נפח, אבל כל השאר עובד בסדר. Realtek לא להגיב על החקירה שלי, כי בהתבסס על קובץ txt שלחתי להם תוכנית אשר שנוצר הבדיקה הכל היה בסדר עם המערכת שלי. שמתי לב בקובץ txt שזה כי אני המערכת שלי היה Subsystem ALC880 860. כל זה מאוד מוזר לי, ואני לא יודע למה מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס קול Realtek שלי היה משתנה Codec Realtek מנהל אודיו סאונד אפקט שלי ALC880 עד ALC860. כפי שאתה הצהיר עם זאת אם זה עובד, אל תדאג. שוב תודה על התשובה. Randal |
|
| |||
| |||
| הייתי / נשמח לנסות לעזור לך לפתור בעיה MIC שלך. בדרך כלל אני רוצה להתחבר מרחוק על מחשבים יש בעיות כאלה. זה יותר קל לי לדעת מה קורה ולאבחן את הבעיה. אז אם זה בסדר מבחינתך נוכל להגדיר אותו. Elijah |