![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš įsigijo šį maždaug 2 su puse metų senumo kompiuterį. kompiuteris EMachines T5016. Atėjo su onboard Realtek ALC880 garso korta. Aš visada turėjo problemų su mikrofonu kiekis, nesvarbu, kaip aš configuered sistema ten niekada nebuvo jokių įrašų kiekio. Pavarčiau ir naujo tikrinamas visus parametrus ir EMachines taip pat padėjo man iš naujo originalus vairuotojai, kurie buvo su juo, bet aš vis dar beveik valgyti MILC siekiant kokių nors įrašų kiekio. I downloaded High Definition Audio Driver failą, kurį Realtek išvardyti savo svetainę kaip naujausią tvarkyklę ALC 880 (WDM_R180). Aš tiesiog paspausti nuorodą ir įdiegti šį failą, nes jis buvo vykdomąjį failą. Bandžiau naudoti Update Driver parinktį Device Manager ", o mygtuką" OK "niekada nebuvo įjungta, kai pasirinktas aplankas, byla buvo in Vairuotojams, atrodo, įrengtas OK, bet aš currious apie vieną dalyką. Prieš įrengiant šį failą savo REALTEK naujesnė Garso efektai Manager programa pareiškė, kad aš ALC880, tvarkyklės versija Failo 5.10.0.5034. Įdiegus naują vairuotojo jis sąrašus, kad aš ALC860 vairuotojo failas 5.10.0.5497. Vairuotojo failo versija tikrai naujesnė versija, bet kodėl gi ALC būti pakeistas ALC860 kuri mano mąstymas yra vyresni nei ALC880 kurį aš? Nežinau nieko apie ALC (Audio Codecs) Ar ALC860 kuris naujesnis failas įdiegta senesnė nei ALC880, kurį aš jau, Ir jei taip, ką daryti, jei ką turėčiau daryti. Garsas atrodo, kad bus gerai po naujesnės įrenginio tvarkyklės, tačiau aš nenoriu galvoti, kad mano kompiuteryje įdiegtas komponentas vyresni nei aš jau turiu. Ačiū už bet kokią kitą pagalbą, kuri jums galėtų pasiūlyti. Randal |
|
| |||
| |||
| Hey there Randal Nice havin jūs čia TCF!Jame skamba jūsų garso ir mikrofono dirba dabar. Right? Ir jei jis veikia taip aš ne nerimauja, ar vairuotojas yra vyresnis ar naujesnė. Tai ne kaip vairuotojas iš 90. Man tiesiog malonu tai veikia ![]() Elijas |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. MIC dar mažai ne kiekis, o visa kita veikia puikiai. Realtek padarė atsakyti į mano prašymą ir nurodė, kad remiantis txt failą siunčia jas bandymo programą, kuri generuoja viskas buvo ok su mano sistema. I didn't notice į txt failą, kad jis pareiškė, kad man mano sistema buvo ALC880 posistemio 860. Visa tai labai keistai į mane ir aš nežinau, kodėl atnaujintos tvarkyklės savo REALTEK garso korta būtų pasikeitusi Audio Codec mano Realtek Sound Effect Manager "iš ALC880 į ALC860. Kaip jums nurodė, tačiau jei jis dirba, don't worry about it. Dar kartą ačiū už atsakymą. Randal |
|
| |||
| |||
| Aš / Mes stengiamės pabandyti padėti jums išspręsti jūsų mikrofono problema. Aš paprastai nori prisijungti nuotoliniu būdu į kompiuterius, kad turi problemų, kaip šis. Tai lengviau man žinoti, kas vyksta ir diagnozuoti problemą. Taigi, jei ji gerai su Jumis, mes galime jį pastatyti. Elijas |