![]() |
|
| |||
| |||
| Es pērk šī datora apmēram 2 ar pusi gadus atpakaļ. dators ir eMachines T5016. IT nāca ar kuģa Realtek ALC880 skaņas karte. Man vienmēr bija problēmas ar Microphone apjomu, neatkarīgi no tā, kā es configuered sistēma nekad nav bijis ierakstu apjoma. Man ir pārbaudīti un vēlreiz pārbauda visus iestatījumus un eMachines ir arī palīdzēja man pārinstalēt oriģinālo draiveri, kas nāca līdz ar to, bet es vēl joprojām ir gandrīz ēst MIC, lai iegūtu jebkuru ierakstu apjoma. Es lejupielādēt High Definition Audio Driver File kas Realtek uzskaitīti to vietā kā jaunāko draiveri ALC 880 (WDM_R180). Es vienkārši uzklikšķināt uz un instalējis šo failu kā tas bija izpildāmo failu. Es mēģināju lietot update vadītāja izvēli Device Manager, bet ok pogu nekad kļuva iespējošana, kad es izvēlētos mapi, fails bija iekšā Vadītājiem, šķiet, ir uzstādītas ok, bet es esmu currious par šo vienu. Pirms uzstādīšanas šo jaunāku faila manu Realtek Sound Effect Manager programmai paziņoja, ka man bija ALC880, Driver File Version 5.10.0.5034. Pēc instalēšanas šis jaunais draiveris ir uzskaitītas, ka esmu ALC860 vadītāja fails 5.10.0.5497. Vadītājs fails versija ir noteikti jaunākas, bet kāpēc ALC mainīt, lai ALC860, lai manas domas ir vecāka par ALC880, kas man bija? Ka nezina neko par ALC (audio kodeki) Vai ALC860, kas jaunāki faila uzstādīta vecāka par ALC880, ko es jauUn, ja tā darīt, ja kaut ko man darīt. Skaņas, šķiet, ir ok pēc uzstādīšanas jaunāku draiveri, bet es nevēlos domāt, ka man ir instalēta vecāka detaļas par to, kas man jau bija. Paldies par palīdzību, kuru jūs varētu piedāvāt. Randal |
|
| |||
| |||
| Hey there Randal Nice Havin esat šeit TCF!Tas izklausīsies savu skaņu un mic strādā tagad. Tiesības? Un, ja tā darbojas šādā veidā man nav bažas par to, vai vadītājs ir vecāks vai jaunāks. Tas nepatīk vadītājs ir no 90. Man vienkārši laimīgs tas darbojas ![]() Elijah |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi. Mic vēl ir maz ne apjoma, bet viss pārējais strādā labi. Realtek nebija atbildes uz manu aptauju un konstatēja, ka, pamatojoties uz txt failu es nosūtīju tos, kas testa programma rada viss bija ok ar manu sistēmu. I did paziņojuma txt failu, tā norādīja, ka es mana sistēma ALC880 apakšsistēmas 860. Tas viss ir ļoti dīvaini uz mani, un es nezinu, kāpēc atjaunināto draiveri manu Realtek skaņas karte būtu mainījusies Audio Codec manā Realtek Sound Effect Manager no ALC880 līdz ALC860. Kā jūs norādīts tomēr, ja tā strādā, neuztraucieties par to. Paldies vēlreiz par atbildi. Randal |
|
| |||
| |||
| Es / Mēs gribētu labprāt izmēģināt un palīdzēs jums noteikt jūsu mic problēmu. Man parasti patīk pieslēgties attālināti ar datoriem, ka ir problēmas, kā šis. Ir vieglāk man zināt, kas notiek, un diagnosticēt problēmu. Tātad, ja tas ir labi kopā ar jums mēs varam noteikt to. Elijah |