![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am cumpărat acest computer de aproximativ 2 ani şi jumătate în urmă. pentru calculator este o T5016 emachines. IT a venit cu o onboard Realtek ALC880 placă de sunet. Întotdeauna am avut probleme cu volumul de microfon, indiferent de cum am configuered sistemul nu a existat niciodată nici un volum de înregistrare. Am verificat şi reverificată toate setările, şi emachines au ajutat, de asemenea, mi-reinstalaţi driverele originale care au venit cu ea, dar mai am să mănânc aproape Mic, în scopul de a avea orice volum de înregistrare. Am descarcat de High Definition Audio Driver dosar care Realtek listat pe site-ul lor ca fiind cel mai recent driver pentru 880 ALC (WDM_R180). Pur şi simplu am făcut clic pe şi a instala acest fisier aşa cum a fost un fişier executabil. Am încercat să recurgă la opţiunea Update Driver din Device Manager, dar butonul OK nu a devenit niciodată activat atunci când le-am selectat folderul care dosarul a fost in Conducătorii auto nu par să aibă instalat ok, dar eu sunt currious despre un singur lucru. Înainte de instalare mai nouă a acestui fişier Realtek mea efect de sunet manager de program a declarat că am avut ALC880, Driver File Versiunea 5.10.0.5034. După instalarea acestui driver nou listeaza că am conducător auto ALC860 fişier 5.10.0.5497. Versiune driver fisier este cu siguranta mai nou, dar de ce ar fi modificat pentru a ALC ALC860 care să gândirea mea este mai veche decât ALC880 pe care am avut? Nu se ştie nimic despre ALC (Audio Codecs) Este ALC860, care mai nou instalat un fişier mai în vârstă decât ALC880 pe care am avut deja, Şi dacă da, ce, dacă ar trebui să fac ceva despre ea. Sunetul pare a fi OK după instalarea a conducătorului auto mai nou, dar eu nu vreau să cred că am instalat o componenta mai mult de ceea ce am avut deja. Multumesc pentru orice ajutor care ar putea oferi. Randal |
|
| |||
| |||
| Hey there Randal Havin Nisa tu aici, la TCF!Se suna ca dvs. de sunet si microfon lucrează acum. Corect? Iar daca acesta este de lucru acest fel nu ar fi preocupat dacă un conducător auto este mai mari sau mai noi. Nu e ca conducătorul auto este de 90's. Aş fi la fel de fericit it works ![]() Ilie |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns. Mic mai are încă puţin sau deloc de volum, dar totul altceva este working fin. Realtek au avut un răspuns la întrebarea mea şi a declarat că, pe baza txt dosar I-am trimis pe care le-program de testare a generat totul a fost OK cu sistemul meu. I-am observat în fişierul txt că acesta a declarat că am sistemul meu a fost subsistem ALC880 860. Acest lucru este foarte ciudat pentru mine, iar eu nu ştiu de ce driver actualizat pentru placa mea de sunet Realtek-ar fi schimbat Audio Codec în Manager mea efect de sunet de la Realtek ALC880 la ALC860. Aşa cum aţi afirmat toate acestea, dacă acesta este de lucru, nu vă faceţi griji despre asta. Vă mulţumim din nou pentru raspuns. Randal |
|
| |||
| |||
| Aş / Am fi bucuroşi să încerce şi de a vă ajuta să rezolvi problema ta Mic. Eu de obicei, vrea să se conecteze la computere de la distanţă, care au probleme de genul asta. Este mai uşor pentru mine să ştiu ce se întâmplă şi diagnosticarea problemei. Deci, daca este in regula cu tine putem constituit-o. Ilie |