![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I zakúpili tento počítač asi 2 a pol rokmi. počítač je eMachines T5016. Stalo sa na palube Realtek ALC880 zvuková karta. Vždy som mal problémy s Mikrofón objem, nehľadiac na to, jak jsem configuered systém neexistoval nikdy žiadne nahrávanie objemu. Musím skontrolovať a rechecked všetky nastavenia a eMachines tiež pomohol mi preinštalovať pôvodný vodičov, ktorí prišli s ňou, a napriek tomu som ešte takmer jesť mic, aby boli k dispozícii žiadne záznamové hlasitosti. I prevzali High Definition Audio Driver Realtek uvedených súborov, ktoré na svojich stránkach, je najnovší ovládač pre ALC 880 (WDM_R180). Jednoducho som klikol a inštalované na tento obrázok ako bol spustiteľný súbor. Snažil som sa využiť možnosť aktualizovať ovládač v Správcovi zariadení, ale tlačidlo OK nikdy povolený, keď som sa stal vybranej zložke, že súbor bol palcov Vodiči zrejme nainštalovaný v poriadku, ale já jsem currious o jednu vec. Pred inštaláciou tejto novšie súbor mojich Zvuk Realtek Effect Manager Program je uvedené, že som mal ALC880, Driver súboru Verzia 5.10.0.5034. Po inštalácii tejto nové ovládače uvádza, že som ALC860 súbor ovládača 5.10.0.5497. Vodič verziu novší, ale rozhodne sa, prečo by sa ALC zmenený na ALC860, ktorý do môjho uvažovania je staršie než ALC880, ktorú som mal? Nevedia nič o ALC (Audio kodeky) ALC860, ktorý je novšia súbor inštalovaná staršie než ALC880, ktoré som už mal, A ak áno, ak vôbec niečo, čo by som mal robiť. Zvuk sa zdá byť v poriadku po inštalácii novší ovládač, ale nechci si myslím, že mám nainštalované staršie komponenty, ako čo som už mal. Vďaka za akúkoľvek pomoc, ktorú môžete ponúknuť. Randal |
|
| |||
| |||
| Ahoj Randal Nice havin si tady na TCF!To znie ako váš zdravý a mic pracujú teraz. Že jo? A ak je to pracovať tak by som nemal obavy, či vodič je starší alebo novší. Nie je to, ako vodič je od 90 rokov. Ja by som len rád, že funguje ![]() Eliáš |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď. MIC má stále málo pre to, aby žiadny objem, ale všetko ostatné je v poriadku. Realtek ste reagovali na môj dotaz, a uviedol, že ak sa vychádza z txt súboru, ktorý som poslal testovací program generované bolo všetko v poriadku s mojím systémom. Urobil som oznámenie do txt súboru, ktorý sa uvádza, že som môj systém bol ALC880 subsystém 860. To je veľmi podivné, aby mne, a já nevím, prečo aktualizované ovládače pre moju zvukovú kartu Realtek by zmenili Audio Codec v mojom Zvuk Realtek ALC880 Effect Manager od do ALC860. Ako ste uviedol, ak sa však, že je práca, ktoré sa nemusíte starať o to. Vďaka opäť za odpoveď. Randal |
|
| |||
| |||
| I'd / Radi by sme byť radi, že sa pokúsi vám pomôže stanoviť vaše mic problém. Ja, ako obvykle sa pripojiť vzdialene na počítačoch, ktoré majú problémy, ako je táto. Je jednoduchšie pre mňa vedieť, čo sa deje a diagnostikovať problémy. Takže ak je to v poriadku s tebou môžeme nastaviť to. Eliáš |