мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

АЛЦ880 вс АЛЦ860

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Сеп 2007, 13:45
Нови члан групе

Default АЛЦ880 вс АЛЦ860

Ја купио ово рачунар око 2 и по година. рачунар је еМацхинес Т5016. ИТ дошао са онбоард Реалтек АЛЦ880 звучну картицу. Увек сам имао проблема са Микрофон волумен, без обзира колико сам цонфигуеред систем никада није био тамо било коју снимку звука. Имам чек и рецхецкед све поставке и еМацхинес су такође помогао ми наново оригиналне дривер које сте добили са њим, али ја још увек су на готово јести микрофоном како би се сва снимања звука.
Ја скинути Хигх Дефинитион Аудио Дривер датотеке које Реалтек наведене на њиховим страницама као најновији управљачки програм за АЛЦ 880 (УДМ_Р180). Једноставно сам кликнуо и инсталиран на ову слику као да је извршна датотека. ЈА суђен за модернизирати управљачки програм користите опцију у девице манагер, али никада није постао ОК дугме омогућено када сам изабрали фасциклу у којој је датотека била у.
Чини се да су возачи имати инсталиран ок, али ја о томе цурриоус једна ствар. Пре инсталације овог новију слику моје Реалтек Соунд Еффецт Манагер Програм је навео да сам имао АЛЦ880, Версион 5.10.0.5034 датотеке управљачког програма. Након што инсталирате овај нови дривер он наводи АЛЦ860 да сам 5.10.0.5497 датотеке управљачког програма. Возач датотеку свакако новији, али зашто би се АЛЦ бити промењено у АЛЦ860 која на моје размишљање је старија од АЛЦ880 које сам имао?
Не знам ништа о АЛЦ (Аудио Цодец) Да ли је АЛЦ860 којем је инсталирана новија датотека старији од АЛЦ880 што сам већ имала, И ако је тако, шта ако нешто да радим о томе. Звук чини се да је ок после инсталације у новије дривер, али ја не желим да мислите да сам инсталирану старију компонента од онога што сам већ имао. Хвала за било какву помоћ која би могла понудити.
Рандал
Old 12. Мар 2007, 18:36
Мембер Гроуп

Default АЛЦ880 вс АЛЦ860

Хеј има Рандал Нице хавин вас овде на ТЦФ!

То звук попут ваше звука и микрофоном раде сада. Зар не?

А ако то раде на тај начин не бих се брине да ли је возач старији или новији. Своју 'не као возач је из 90'с.

Ја бих само бити сретни ради

Илија
Old 12. Мар 2007, 18:48
Нови члан групе

Default АЛЦ880 вс АЛЦ860

Хвала за одговор. Тхе микрофон и даље има мало нема волумена, али све друго ради добро. Реалтек није одговорити на мој упит и изјавио да се заснива на ткст филе који сам их послао тест програм израђен је све у реду са мој систем. Ја сам обавештење у ткст датотеку која је изјавила да сам мој систем је 860 подсистем АЛЦ880. То је све јако чудно за мене, а ја не знам зашто су ажурирани управљачки програм за звучну картицу мој реалтек би променио у мом Аудио Цодец Реалтек Соунд Еффецт Манагер из АЛЦ880 да АЛЦ860. Као што је наведено но ако се ради, не брините о томе. Хвала опет за одговор.
Рандал
Old 12. Мар 2007, 18:52
Мембер Гроуп

Default АЛЦ880 вс АЛЦ860

Хтео / Ми би се радо покушати да вам помогне у вашем микрофоном шкрипац проблем.

ЈА обично као даљински за спајање на рачунара која имају проблеме попут овог. То је лакше за мене да зна шта се дешава и дијагностиковати проблем.
Дакле, ако је у реду са вама можемо га усправи.

Илија
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц