az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

ALC880 ALC860 vs

Reply

Konu Araçları
Old 31 Ekim 2007, 13:45
Yeni Üye Grubu

Default ALC880 ALC860 vs

Ben 2 buçuk yıl önce bu bilgisayarı satın aldı. Bilgisayar bir eMachines T5016 olduğunu. BT onboard Realtek ALC880 ses kartı ile geldi. Ben her zaman Mikrofon birimdeki sorunlar vardı, ne kadar orada sistem configuered herhangi bir kayıt ses asla var. I ekose desenli ve tüm ayarları rechecked ve eMachines da beni hangi birlikte gelen orijinal sürücüleri yeniden, ama hala amacıyla herhangi bir ses kayıt için neredeyse mikrofon yemek zorunda yardımcı olmuştur.
Ben High Definition Audio Driver File Realtek sitelerinde ALC 880 (WDM_R180) için en son sürücüyü varlık olarak listelenen indirilebilir. Ben sadece tıkladım ve bu dosya yüklü olarak yürütülebilir bir dosya vardı. Ama aygıt yöneticisinde sürücü güncelleme seçeneğini kullanmak için ok düğmesini o dosya inç olarak klasör seçili etkin olamadı çalıştı
Ok sürücüleri yüklü görünüyor, ama bu bir şey currious am. Bu benim Realtek Sound Effect Manager programı dosya daha yeni Yüklemeden önce ben ALC880, Sürücü Dosya Sürümü 5.10.0.5034 olduğunu belirtti. Bu Ben ALC860 sürücü 5.10.0.5497 dosyası listeleri bu yeni sürücüsünü yükledikten sonra. Sürücü dosyası sürümü kesinlikle ama yeni ise neden ALC ALC860 olan benim düşünmenin ALC880 hangi vardı daha eski değiştirildi olurdu?
Değil ALC (Audio Codecs) hakkında hiçbir bilgiye Yüklü hangi dosyanın yeni ALC860 mu büyük ALC880 zaten bu vardı daha, Ve öyleyse ne eğer bu konuda bir şey yapmalıyım. Ses ok yeni sürücünün kurulumundan sonra gibi görünüyor, ama düşünmek ki zaten ne olduğunu daha eski bir bileşen yüklü istemiyorum. Hangi teklif verebilecek her türlü yardım için teşekkür ederiz.
Randal
Old 12 Kasım 2007, 18:36
Üye Grubu

Default ALC880 ALC860 vs

Hey there Randal TCF de Nice havin burada!

Bu ses ve mikrofon anda çalışıyor gibi. Değil mi?

Ve eğer ben ilgili olmak istemiyorsanız bu şekilde çalışıyor olup olmadığı hakkında bir sürücü büyük ya da daha yeni. Bu sürücü gibi değil is from 90's.

Ben sadece o inşaat memnuniyet duyarım

Baris
Old 12 Kasım 2007, 18:48
Yeni Üye Grubu

Default ALC880 ALC860 vs

Yanıt için teşekkürler. Mikrofon hala ses çok az, ancak her şey güzel çalışıyor. Realtek benim soruya yanıt yaptı ve belirtilen bu ben test programı her hangi oluşturulan benim sistem ile ok kendilerine gönderilen dosya txt dayalı. Ben txt dosyasının o ki benim sistem belirtilen fark ettiniz ALC880 alt sistemi 860 oldu. Bu, tüm bana çok tuhaf ve ben neden Realtek ses kartı için güncelleştirilmiş sürücü ALC880 benim Realtek Ses Efekti Manager'da için ALC860 Audio Codec değişmiş olurdu bilmiyorum. Gibi Ancak eğer, bu konuda endişelenmeyin çalıştığını belirtti. Cevap için tekrar teşekkürler.
Randal
Old 12 Kasım 2007, 18:52
Üye Grubu

Default ALC880 ALC860 vs

I / Denemek mutluluk duyarım ediyorum ve size mikrofon sorunu gidermeye yardımcı olur.

Ben genellikle uzaktan bu gibi sorunlara sahip bilgisayarlara bağlanmak ister. Bunun için bana neler oluyor ve sorunu teşhis bilmek kolaydır.
Eğer, sizinle bunu ayarlayabilirsiniz okay.

Baris
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından