менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

ALC880 В. С. ALC 860

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 жовтня 2007, 13:45
Нові члени групи

Default ALC880 В. С. ALC 860

Я купив цей комп'ютер близько 2 з половиною роки тому. Комп'ютер Emachines T5016. Він прийшов з бортовим Realtek ALC880 звукової карти. У мене завжди були проблеми з мікрофоном те, як я не configuered система ніколи не було жодного запису обсязі. Я перевірив і перевірив всі налаштування, а також Emachines мені допомогла перевстановлення оригінальні драйвера, які прийшли з ним, але я до сих пір майже з'їсти мікрофону для запису є якісь обсязі.
Я завантажив High Definition Audio драйвер Realtek файл, перерахованими на їхньому місці як самий останній драйвер для ALC 880 (WDM_R180). Я просто натиснув на встановлення цього файлу, оскільки він є виконуваний файл. Я намагався використовувати опцію "Оновити драйвер за допомогою диспетчера пристроїв, але кнопка ОК не стала включати, коли я вибрав папку, файл було дюйма
Драйвери, як видається, встановлений правильно, але я про це currious одне. До встановлення цього файлу новіше моєї Realtek Sound Effect Manager Програма заявив, що в мене ALC880, драйвер версії 5.10.0.5034 файлу. Після установки нових драйверів в ньому перераховані, що я ALC860 файлу драйвера 5.10.0.5497. Версія файлу драйвера, безумовно, нова, але чому б ALC бути змінений на ALC860 які на мій погляд старше ALC880, які я?
Не знаючи нічого про ALC (Аудіо кодеки) Є ALC860 яких нові програми, встановленої старше ALC880, який я вже, І якщо так, що, якщо я що-небудь зробити. Звук начебто нормально після установки нових драйверів, але я не хочу думати, що я встановив стару компонентів, ніж те, що я вже був. Спасибо за будь-яку допомогу, яку ви могли б запропонувати.
Рендал
Old 12 листопада 2007, 18:36
Член групи

Ей Рендал Nice Хавін ви тут, на TCF!

Це звучить як ваш звук мікрофона і працюємо зараз. Правильно?

І якщо він працює таким чином, я не був би стурбований чи водій старше або новіше. Це не так, як водій з 90-х.

Я просто щаслива це працює

Ілля
Old 12 листопада 2007, 18:48
Нові члени групи

Спасибо за ответ. Mic до цих пір практично не те, але все решта працює відмінно. Realtek не відповіла на мій запит, і заявив, що на основі текстового файлу я посилав їх якої випробувань програма видала все в порядку з моєї системи. Я помітив в текстовий файл, який вона заявила, що мені моя система була ALC880 підсистема 860. Все це дуже дивно для мене, і я не знаю, чому оновленого драйвера для звукових карт Realtek змінили б Аудіо кодек в моєму Realtek Sound Effect Manager від ALC880 до ALC860. Як ви заявили, проте, якщо він працює, не турбуйтеся про це. Ще раз спасибі за відповідь.
Рендал
Old 12 листопада 2007, 18:52
Член групи

Я / Ми були б раді, щоб спробувати допомогти вам виправити вашу Mic проблема.

Я звичайно, як віддалений доступ до комп'ютерів, які подібних проблем. Легше мені знати, що відбувається навколо, і діагностувати проблему.
Таким чином, якщо все в порядку з вами ми можемо встановити його.

Ілля
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.