![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив цей комп'ютер близько 2 з половиною роки тому. Комп'ютер Emachines T5016. Він прийшов з бортовим Realtek ALC880 звукової карти. У мене завжди були проблеми з мікрофоном те, як я не configuered система ніколи не було жодного запису обсязі. Я перевірив і перевірив всі налаштування, а також Emachines мені допомогла перевстановлення оригінальні драйвера, які прийшли з ним, але я до сих пір майже з'їсти мікрофону для запису є якісь обсязі. Я завантажив High Definition Audio драйвер Realtek файл, перерахованими на їхньому місці як самий останній драйвер для ALC 880 (WDM_R180). Я просто натиснув на встановлення цього файлу, оскільки він є виконуваний файл. Я намагався використовувати опцію "Оновити драйвер за допомогою диспетчера пристроїв, але кнопка ОК не стала включати, коли я вибрав папку, файл було дюйма Драйвери, як видається, встановлений правильно, але я про це currious одне. До встановлення цього файлу новіше моєї Realtek Sound Effect Manager Програма заявив, що в мене ALC880, драйвер версії 5.10.0.5034 файлу. Після установки нових драйверів в ньому перераховані, що я ALC860 файлу драйвера 5.10.0.5497. Версія файлу драйвера, безумовно, нова, але чому б ALC бути змінений на ALC860 які на мій погляд старше ALC880, які я? Не знаючи нічого про ALC (Аудіо кодеки) Є ALC860 яких нові програми, встановленої старше ALC880, який я вже, І якщо так, що, якщо я що-небудь зробити. Звук начебто нормально після установки нових драйверів, але я не хочу думати, що я встановив стару компонентів, ніж те, що я вже був. Спасибо за будь-яку допомогу, яку ви могли б запропонувати. Рендал |
|
| |||
| |||
| Ей Рендал Nice Хавін ви тут, на TCF!Це звучить як ваш звук мікрофона і працюємо зараз. Правильно? І якщо він працює таким чином, я не був би стурбований чи водій старше або новіше. Це не так, як водій з 90-х. Я просто щаслива це працює ![]() Ілля |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Mic до цих пір практично не те, але все решта працює відмінно. Realtek не відповіла на мій запит, і заявив, що на основі текстового файлу я посилав їх якої випробувань програма видала все в порядку з моєї системи. Я помітив в текстовий файл, який вона заявила, що мені моя система була ALC880 підсистема 860. Все це дуже дивно для мене, і я не знаю, чому оновленого драйвера для звукових карт Realtek змінили б Аудіо кодек в моєму Realtek Sound Effect Manager від ALC880 до ALC860. Як ви заявили, проте, якщо він працює, не турбуйтеся про це. Ще раз спасибі за відповідь. Рендал |
|
| |||
| |||
| Я / Ми були б раді, щоб спробувати допомогти вам виправити вашу Mic проблема. Я звичайно, як віддалений доступ до комп'ютерів, які подібних проблем. Легше мені знати, що відбувається навколо, і діагностувати проблему. Таким чином, якщо все в порядку з вами ми можемо встановити його. Ілля |