![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Windows Media Player en çok kullanılan oyuncu, ancak birçok MS programları gibi bazen verimsiz olabilir. Öyle bir üçüncü kişi ile bazı yardım kod paketi ihtiyaçlarını çok popüler codec yok. İşte bu bağlantıları bir codec indirmek için tıklayarak gelince büyük bir risk oluşturur. Birçok bu aşağı veya yavaşlaması hatta bilgisayarınızın çökmesine kötü amaçlı yazılım diğer formları içeren arasında kişisel bilgilerinizi çalmak için tasarlanmış kötü amaçlı yazılım içerebilir. Eğer bir medya bu kod paketleri ne aşağıda başka bir şey ihtiyacı olduğunu söyledi dosyası büyük olasılıkla kötü amaçlı yazılım içeren dahil! Bir kod paketi üzerinde çalışabilir bir bilgisayardan başka bir nedenle seçim için bir seçim olduğunu daha iyi. Ben () ve tam başka bir şey gerekli hiç K-Lite Codec Pack kullanın. Bu özel bir sırayla uygulanır. Hepsi değerli ve güvenilir ücretsiz kötü amaçlı yazılım için. K-Lite Codec Pack (Tam) - Bu yükleme Tam paket için ve tüm Hiç gerekir normal bir kullanıcı codec içermektedir. K-Lite Mega Codec Pack - Bu yükleme Mega paket için ve yanlısı Video kullanıcıları hedefleniyor. K-Lite Codec Döndür Aracı Kırık filtreler için - tarar ve kaldırın. Codec Pack All-in-1 - Ve indirmek film musunuz tüm farklı biçimleri ve codec ile karışık? Git Şimdi ayrı ayrı film codec indirme konusunda endişelenmenize gerek yoktur, bütün bir yapabilirsiniz. XP Codec Pack - XP Codec Pack olan tüm önemli ses ve video formatlarını oynatmak için yardımcı olan eksiksiz bir kod paketi biridir. Vista Codec Package - Bu paketi yüklüyse DVD, film ve hemen hemen tüm dosya ve video klipleri oynatmak için herhangi bir medya oynatıcı, oyuncuların yeteneklerini sadece sınırlı kullanmak mümkün olacak. Video Streaming tüm popüler web tarayıcılarında desteklenmektedir. Vista x64 Codec Windows 7 Codec Windows 7 x64 Codec Microsoft - codec kullanma Wikipedia - Codec Eğer sorularınız bizim forumlarda sormaya çekinmeyin lütfen. |
|
| |||
| |||
| Güncelleme 7 Codec, Vista ve Windows 7 x64 codec Windows dahil etmek. |
![]() |
|
| Bookmarks |