![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres návod, jak používat textury a jiných obrázků do tváře národy a tak podobně
1). Otevřený photoshop a otevřete obraz co byste chtěli použít texturu a otevře texturu (oba ve Photoshopu), pak se chcete kliknout na černou šipku vlevo nahoře a táhněte textury na osoby tvář byste chtěli přidat texturu, aby SHURE že textura pokrývá celý obraz osoby tvář ![]() ![]() 2.) Nyní v paletě vrstev na bottum vpravo, klikněte pravým tlačítkem myši na vrstvu pozadí a zvolte duplicite vrstva. stačí kliknout na OK Jakmile to uděláte přetáhněte vrstvu s názvem vrstvy 1 (vaše textura obraz budete uplatňovat na obličej) mezi zázemí a zázemí kopie (značka SHURE, že je pod pozadí kopie) 3.) Nyní stiskněte tlačítko na vašem q keyboad jakmile to uděláte stisknutím tlačítka b a štětcem tam bude malovat hned po částech obličeje nebo co někdy, že byste chtěli použít na textury (použijte [ a] tlačítek pro změnu velikosti a štětcem ctrl + a ctrl - zároveň zoom) by měl vypadat nějak takto ![]() 4.) Nyní stiskněte q znovu a přesuňte vrstvu nazývá vrstva jeden zpět na začátek všech vrstev a stiskněte tlačítko Backspace vaše změňte layr režimu měkké světlo (rozbalovací menu, které se říká normální, že kliknete na jeden a jít dolů na měkké světlo) a poté stiskněte Ctrl d ve stejnou dobu a měla by skončit se něco takového ![]() Heres pár dalších jsem koček (dont zeptat) ![]() Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| |||
| |||
| Pěkný návod. Bych mohl najít využití pro tento jeden den. Díky.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Jo! |
|
| |||
| |||
| Velmi pěkné. Budu muset zkusit s Gimpem někdy. |
|
| |||
| |||
| díky! |
|
| |||
| |||
| Velmi příjemný někdo by měl GUID takhle v GIMPu, jak jsem spolu s mnoha jsou levné koupit ps lol. |
|
| |||
| |||
| lol ya im není dobré na gimp mabye s praxí, ale i některé, jako photoshop lepší |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice průvodce computeruler. Já opravdu potřeba praxe můj PS dovedností. Můžu jen o zvládnutí ohňostroj. válet se.
|
| |||
| |||
| válet se! IVE nikdy nepoužíval ohňostroje, co to je? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to foto editační program od Adobe, zde je odkaz
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| OE6 obrázky nezobrazují | VJH | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 5 Února 2009 00:30 |
| Moje obrázky problém by mohl být něco udělat s mým LAN? | englishtea | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 31 října 2007 10:33 |
| Moje photoshop obrázky | Cew27 | Multimedia & Kodeky | 16 | 19. Září 2007 14:16 |
| Thread Nástroje | |
| |