![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres ένα tutorial για το πώς θα εφαρμόζονται οι υφές και άλλες εικόνες για να τις αντιμετωπίζει λαών και τέτοια
1.) Ανοικτή photoshop και κατόπιν ανοίξτε την εικόνα της, γι 'αυτό θα ήθελε να εφαρμόσει την υφή και να ανοίξετε την υφή (τόσο σε photoshop) και στη συνέχεια θέλετε να κάνετε κλικ στο μαύρο βέλος στην πάνω αριστερή γωνία και σύρετε την υφή στην πρόσωπα πρόσωπο που θέλετε να προσθέσετε την υφή να Shure ότι είναι η υφή που καλύπτει το σύνολο της εικόνας των ατόμων που αντιμετωπίζουν ![]() ![]() 2.) Τώρα στα στρώματα παλέτα για την bottum δεξιά, κάντε δεξί κλικ για το στρώμα backround και επιλέξτε duplicite στρώμα. απλά πατήστε ok Μόλις γίνει αυτό σύρετε το στρώμα ονομάζεται στρώμα 1 (υφή εικόνα σας θα ισχύουν για το πρόσωπο) στο μεταξύ backround και backround αντίγραφο (Shure κάνουν ότι είναι κάτω από το backround αντίγραφο) 3.) Τώρα πατήστε το κουμπί για σας q keyboad μόλις γίνει αυτό, πατήστε το κουμπί και το β βούρτσα θα υπάρχει πλέον η μπογιά πάνω περιοχές του προσώπου ή οτιδήποτε που θα θέλατε να ισχύουν για την υφή (χρήση της [ και] τα κουμπιά για να αλλάξετε το μέγεθος και τη βούρτσα και Ctrl + Ctrl - την ίδια στιγμή να κάνετε ζουμ) θα πρέπει να είναι κάπως έτσι ![]() 4.) Τώρα πατήστε q ξανά και μετακινήστε το στρώμα στρώμα ονομάζεται μία επιστροφή στην κορυφή όλων των στρωμάτων και πατήστε το πλήκτρο BACKSPACE τότε η αλλαγή του τρόπου layr με μαλακό φως (το drop down μενού που λέει ότι η κανονική κλικ σε ένα και πάμε προβλέπονται στο μαλακό φως) στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Ctrl δ την ίδια στιγμή και θα πρέπει να καταλήξουμε σε κάτι σαν αυτό ![]() heres μερικά άλλα έκανα γάτας (dont ρωτήσω) ![]() Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Οδηγός Νίκαιας. Θα μπορούσαμε να βρούμε μία χρήση για αυτή την ημέρα. Ευχαριστώ.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ναι! |
|
| |||
| |||
| Πολύ ωραία. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε με αυτό το GIMP κάποτε. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| very nice κάποιος θα πρέπει να κάνουν αναγνωριστικά GUID σαν αυτό στο gimp, όπως μαζί με πολλούς να έχουν να αγοράζουν φτηνά ps lol. |
|
| |||
| |||
| lol ya im δεν καλή στο gimp mabye με ορισμένες πρακτικές, αλλά μου αρέσει καλύτερα photoshop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οδηγός computeruler Νίκαιας. Πραγματικά χρειάζεται να εφαρμόσουν τις δεξιότητες μου PS. Μπορώ μόνο να διαχειριστεί πυροτεχνήματα. γελάω δυνατά.
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά! IVE πυροτεχνήματα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ τι είναι;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών της Adobe, εδώ του συνδέσμου
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι εικόνες δεν εμφανίζονται OE6 | VJH | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 5 Φεβ 2009 00:30 |
| Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα εικόνες μου κάτι να κάνει με LAN μου; | englishtea | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 31 Οκτ 2007 10:33 |
| My photoshop εικόνες | Cew27 | Multimedia & Codecs | 16 | 19η Σεπ 2007 14:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |