![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres a bemutató, hogy miként alkalmazzák textúrákkal és a többi kép az emberek arca, és ilyesmi
1.) Nyílt Photoshop és nyissa meg a képet, amit szeretnék, hogy alkalmazzák a textúra, és nyissa meg a textúra (mindkettő Photoshop), akkor azt akarjuk, hogy kattintson a fekete nyíl a bal felső sarokban, és húzza rá a textúra személyek szembe kíván hozzáadni a textúra a Shure, hogy a textúra van, amely az egész képet, a személyek arca ![]() ![]() 2.) Most a rétegek rakodólap a bottum van, jobb klikk a réteg backround és válasszuk duplicite réteget. csak kattintson az OK gombra Miután ezt húzza a réteg nevezett réteg 1 (a textúra kép akkor, amikor a szembe) között backround és backround másolatát (a Shure, hogy nem éri el a backround példány) 3). Most nyomja meg a Q gombot a keyboad Miután ezt nyomja meg az b gombot, és a kefe ott lesz most átfest területek az arcon vagy a mit valaha, hogy Ön is szeretné alkalmazni, hogy a textúra (használd a [ és] gombok segítségével módosíthatjuk a brush méretét és ctrl + és Ctrl - egyidejűleg a képre) meg kell keresni valami ilyesmi ![]() 4.). Most nyomja meg a Q, és mozgassuk a réteg nevezett réteg egy vissza a tetejére minden rétegnek és nyomjuk meg a Backspace gombot, majd módosítsa a layr mód lágy fény (a legördülő menüből, hogy azt mondja, hogy normális, kattintson egyet, és tovább le a lágy fény), majd nyomjuk meg a ctrl d ugyanabban az időben, akkor a végén valami ilyesmi ![]() Heres pár mások Csináltam macskák (ne kérdezzen) ![]() My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| Szép útmutatót. Tudtam megtalálni használja ezt egy nap. Köszönöm.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Aha! |
|
| |||
| |||
| Nagyon szép. Azt is, hogy megpróbálja ezt a GIMP valamikor. |
|
| |||
| |||
| köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nagyon szép valaki, hogy ez a GUID, mint a Gimp, ahogy együtt sok olcsó megvenni ps lol. |
|
| |||
| |||
| lol ya im nem jó gimp mabye némi gyakorlatot, de jobb, mint a photoshop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép útmutató computeruler. Tényleg szükség van a gyakorlatban az én PS készségeket. Nem csak arról szól, Tűzijátékok kezelni. hangosan nevet.
|
| |||
| |||
| hangosan nevet! ive soha nem használt tűzijátékokat mi ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy fénykép editing program Adobe, itt egy link
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| OE6 képek nem jelennek meg | VJH | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 5. február 2009 00:30 |
| Tudna én képeket probléma van a LAN-én? | englishtea | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 31. október 2007 10:33 |
| My Photoshop képek | Cew27 | Multimédia és kodekek | 16 | 19. Szeptember 2007 14:16 |
| Téma eszközök | |
| |