![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres של הדרכה על אופן החלת textures ועוד תמונות העמים פרצופים וכאלה ככה
1.) לפתוח Photoshop ופתח את התמונה של דבר אתה רוצה להחיל את מרקם כדי לפתוח את מרקם (הן Photoshop) אז אתה רוצה לחץ על חץ שחור בחלק העליון השמאלי וגרור את מרקם על גבי אנשים בפנים אתה רוצה להוסיף את מרקם לבצע shure כי הוא מכסה את מרקם התמונה כולה של האנשים בפנים ![]() ![]() 2.) כעת את טבלת צבעים שכבות על bottum ימין, לחץ לחיצה ימנית על השכבה backround ובחר duplicite השכבה. רק לאחר אישור היכה עשו זה לגרור את שכבת קרא שכבת 1 (מרקם התמונה שלך תהיה החלים על הפנים) בין backround להעתיק ו backround (להפוך shure שזה מתחת backround להעתיק) 3.) כעת לחצו על כפתור ה Q שלך keyboad ברגע שיש לך לעשות את זה לחצו על הלחצן b ואת מברשת יהיה שם עכשיו צבע מעל אזורים של הפנים, או בכלל מה שאתה רוצה כדי להחיל את מרקם (להשתמש [ ו] הלחצנים כדי לשנות את גודל מברשת ו CTRL + CTRL ו - בעת ובעונה אחת כדי להתמקד) זה צריך להיראות משהו כזה ![]() 4.) כעת לחצו שוב ותשובות להזיז את שכבת שכבת אחד קרא לראש הדף של כל שכבות ולחצו את backspace הלחצן ולאחר מכן שנה את מצב layr עד אור רך (לתפריט הנשלף אומר כי בדרך כלל לחץ על אחד וללכת מטה רך שעה) ולאחר מכן הקש CTRL ד באותו הזמן ואתה צריך לגמור עם זה משהו כמו ![]() heres כמה אחרים הכנתי של חתולים (dont לשאול) ![]() המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| |||
| |||
| מדריך נחמד. אני יכול למצוא לזה שימוש יום אחד. תודה.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Yup! |
|
| |||
| |||
| מאוד נחמד. אני חייב לנסות את זה עם GIMP מתישהו. |
|
| |||
| |||
| תודה! |
|
| |||
| |||
| מאוד נחמד שמישהו ירצה לעשות את זה guids כמו gimp, כמו שאני יחד עם רבים כדי לקנות בזול נ.ב. LOL. |
|
| |||
| |||
| LOL IM אותך לא טוב gimp mabye עם כמה אבל אני נוהג כמו Photoshop טוב יותר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד מדריך computeruler. אני באמת צריך לתרגל את מיומנויות נ.ב.. אני יכול רק לנהל Fireworks. לצחוק בקול רם.
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם! מעולם לא השתמשת ive זיקוקים מה זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זהו תמונה עריכת התוכנית מבית Adobe, הנה הקישור
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא יוצגו תמונות OE6 | VJH | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | ה -5 בחודש פברואר 2009 00:30 |
| התמונות שלי יכול להיות בעיה לעשות משהו עם LAN? | englishtea | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 31 אוקטובר 2007 10:33 |
| אזור Photoshop תמונות | Cew27 | מולטימדיה רכיבי Codec | 16 | 19 ספטמבר 2007 14:16 |
| שרשרת כלים | |
| |