![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres kaip taikyti tekstūros ir kiti vaizdai su žmonių veidus ir stuff like that tutorial
1.) Atidaryti Photoshop ir atidarykite iš dalykas, kurį norėčiau vaizdas taikyti tekstūrą, kad ir atidaryti tekstūros (ir Photoshop), tuomet jūs norite paspausti juodą rodyklę viršutiniame kairiajame kampe ir tempkite tekstūros ant asmenims veido, kurį norite pridėti tekstūrą, kad Shure, kad tekstūros, apimantis visą vaizdą asmenys susiduria ![]() ![]() 2.) Dabar yra sluoksniai ant padėklų bottum teisė, paspauskite dešinį klavišą ant sluoksnio backround ir pasirinkite duplicite sluoksnis. tiesiog paspauskite OK Kai tik tai padarysite vilkdami sluoksnis vadinamas 1 sluoksnis (jūsų tekstūros vaizdas jums bus taikomos susidurti) tarp backround ir backround kopiją (pateikti Shure, kad ji yra mažesnė backround kopija) 3.) Dabar paspauskite Q mygtuką klaviatūra, kai tai padarysite paspauskite mygtuką b ir teptuku bus ten dabar uždažyti veido srityse, arba koks nors, kad jūs norite kreiptis į tekstūrą (naudoti [ ir] mygtukus pakeisti šepetys dydžio ir ctrl + o ctrl - tuo pačiu metu padidinti) ji turėtų atrodyti maždaug taip ![]() 4.) Dabar paspauskite Q ir vėl pereiti sluoksnis vadinamas vienu sluoksniu Atgal į visų sluoksnių viršuje ir paspauskite "Backspace mygtukas, tada pakeisti layr režimas švelni šviesa (meniu sako, kad normalus paspausti, kad vienas ir pereiti lašas iki švelni šviesa), tada paspauskite CTRL d tuo pačiu metu ir reikia baigti su kažką panašaus ![]() Heres to dar keletas kitų Aš kates (Dont paklausti) ![]() Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| |||
| |||
| Nice guide. Galėčiau surasti naudoti šią vieną dieną. Ačiū.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Yup! |
|
| |||
| |||
| Very nice. man teks pabandyti tai su GIMP sometime. |
|
| |||
| |||
| ačiū! |
|
| |||
| |||
| Labai gražus žmogus turėtų gidai Panašios GIMP, kaip aš kartu su daugeliu yra pigiai nusipirkti PS lol. |
|
| |||
| |||
| lol ya im not good at GIMP mabye su kai kuriais praktiką, bet man patinka Photoshop geriau |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice gidas computeruler. Man reikia praktikuoti savo PS įgūdžių. Aš galiu tik apie Valdymas Fejerverkai. garsiai juoktis.
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis! IVE niekada nesinaudojo fejerverkai Kas tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai nuotraukų redagavimo programa, nuo "Adobe", Štai nuoroda
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| OE6 vaizdai nerodoma | VJH | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | 5 vasaris 2009 00:30 |
| Ar mano paveikslėlius problemą reikia kažką daryti su mano LAN? | englishtea | Networking, Modems & VoIP | 5 | 31 spalis 2007 10:33 |
| Mano Photoshop paveikslėlius | Cew27 | Multimedia & Codecs | 16 | 19 rugsėjis 2007 14:16 |
| Temos įrankiai | |
| |