![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres apmācība par to, kā piemērot textures un citus attēlus ar tautu sejas un sīkumi, piemēram, ka
1.) Open Photoshop un pēc tam atveriet attēlu lieta, kuru jūs vēlētos piemērot, faktūra un atvērt struktūra (gan Photoshop), tad jūs vēlaties, klikšķiniet uz melnu bultu uz augšu pa kreisi un velciet tekstūru uz personām sejas vēlaties pievienot tekstūras, lai Shure ka tekstūru, kas aptver visu tēlu personu sejas ![]() ![]() 2.) Tagad slāņiem paliktņa par bottum labo peles labo pogu noklikšķiniet uz slāņa backround un izvēlieties duplicite slāni. tikai ok hit Kad tu esi izdarījis šo vilkt slāni sauc slānis 1 (Jūsu tekstūra attēls jūs, kas attiecas uz sejas) starp backround un backround kopija (marka Shure ka tas ir zem backround kopiju) 3.) Tagad nospiediet q pogu keyboad kad tas ir izdarīts nospiediet b pogu un birste būs tur tagad krāsas vairāk par sejas teritorijām vai to, kas kādreiz, ka jūs vēlētos piemērot faktūra to (lietot [ un] pogām mainīt otas izmēru un Ctrl + un Ctrl - pie pašā laikā zoom) tam vajadzētu izskatīties kaut kas līdzīgs šim ![]() 4.) Tagad preses q vēlreiz un pārietu slāni sauc par slāņa viens atpakaļ uz augšu visu slāņu un nospiediet Jūsu Backspace pogu tad mainīt layr režīma mīksts gaismas (nolaižamajā izvēlnē, kas saka, normālas noklikšķiniet uz, ka viens un iet līdz mīksts gaismas) un pēc tam nospiediet taustiņu kombināciju CTRL d tajā pašā laikā un jums galu galā ar kaut kas līdzīgs šim ![]() heres pāris citu es kaķu (dont jautāt) ![]() Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| Nice guide. Es varētu atrast izmantot šo vienu dienu. Pateicība.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Yup! |
|
| |||
| |||
| Very nice. Man būs jācenšas to ar GIMP dažkārt. |
|
| |||
| |||
| pateicība! |
|
| |||
| |||
| ļoti jauks cilvēks būtu GUID kā šis ir GIMP, kā es kopā ar daudziem ir lēti nopirkt ps lol. |
|
| |||
| |||
| lol ya im nav labi GIMP mabye ar zināmu praksi, bet i like photoshop labāks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice guide computeruler. Man tiešām ir nepieciešams, lai praksē manas PS zināšanas. Es varu tikai apmēram pārvaldīt Fireworks. lols.
|
| |||
| |||
| lols! IVE nekad nav izmantots uguņošana Kas tas ir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas foto rediģēšanas programmu Adobe, šeit ir saite