![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres samouczek, w jaki sposób stosować tekstury i inne obrazy do narodów twarzy i stuff like that
1). Photoshop otwarte, a następnie otworzyć obraz rzeczy, które chcesz zastosować tekstury i otworzyć tekstur (zarówno w photoshop), a następnie chcesz kliknij na czarnej strzałki w lewym górnym i przeciągnij tekstury na osoby twarz chcesz dodać tekstury do shure że tekstury jest obejmujące cały obraz twarzy osób ![]() ![]() 2). Się w palecie warstw na bottum prawo, kliknij prawym przyciskiem myszy na warstwę i wybierz backround duplicite warstwy. po prostu wciskamy ok Po wykonaniu tej operacji przeciągnij warstwy zwane warstwą 1 (tekstury swój obraz będzie stosować do twarzy) pomiędzy backround i backround kopię (marka shure że poniżej backround kopia) 3). Teraz nacisnąć przycisk q na swoim keyboad po wykonaniu tej operacji naciśnij przycisk b i szczotki będą tam się malować na obszarach twarzy lub co kiedykolwiek, które chcesz zastosować do tekstury (użyć [ i], aby zmienić rozmiar pędzla i Ctrl + Ctrl i - w tym samym czasie, aby powiększyć) powinien on wyglądać mniej więcej tak ![]() 4). Teraz naciśnij q ponownie i przenieść warstwę o nazwie warstwy jeden powrót na górę wszystkich warstw i naciśnij klawisz Backspace swój następnie zmień layr tryb miękkiego światła (w menu rozwijanym, że mówi normalne, że jedno kliknięcie i przejdź do miękkiego światła), a następnie naciśnij kombinację klawiszy Ctrl + D w tym samym czasie i powinno zakończyć się w coś takiego ![]() heres kilka innych i wykonane z kotów (dont ask) ![]() My System: ubr gier komputerowych
|
|
| |||
| |||
| Nice przewodnika. I mogliby wykorzystywać w tym jeden dzień. Dzięki.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| yup! |
|
| |||
| |||
| Very nice. I będzie musiała spróbować tego z GIMP sometime. |
|
| |||
| |||
| dzięki! |
|
| |||
| |||
| very nice ktoś powinien GUID jak to gimp, jak i wraz z wielu są tanie kupić ps lol. |
|
| |||
| |||
| lol ya im na dobre nie gimp mabye z nieco praktyki, ale i jak Photoshop lepiej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice poradnik computeruler. Naprawdę trzeba praktyce PS moje umiejętności. Mogę tylko zarządzać Fajerwerki. lol.
|
| |||
| |||
| lol! ive nigdy używane fajerwerków co to jest? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to program do edycji zdjęć Adobe, Oto link
|
| Zakładki |