![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres un tutorial cu privire la modul de a aplica texturi şi alte imagini de la popoare şi se confruntă cu chestii d-astea
1.) Deschide Photoshop si apoi deschide imaginea de lucru pe care ar dori să se aplice de textura pentru a deschide şi textura (atât în photoshop), apoi pe care doriţi să faceţi clic pe săgeată neagră pe stânga sus şi trageţi textura pe persoane feţei pe care doriţi să adăugaţi textura pentru a face shure că este textură care acoperă întreg imagine de persoane se confruntă cu ![]() ![]() 2.) Acum, în straturi de palet pe bottum dreapta, click dreapta pe strat backround şi selectaţi duplicite strat. doar lovit ok După ce aţi făcut acest lucru glisaţi strat numit strat 1 (textura imaginii dumneavoastră vă va fi de aplicare a feţei) şi în backround între backround copie (face shure că este mai jos de backround copie) 3.) Acum, apăsaţi pe butonul de q pe keyboad dvs. După ce aţi făcut acest lucru apăsaţi butonul b şi perie va fi acolo acum vopsea pe zone ale feţei sau vreodată că ceea ce aţi dori să le aplice pentru a texturii (de utilizare a [ şi] butoane pentru a modifica dimensiunea şi perie Ctrl + şi Ctrl - în acelaşi timp, pentru a mări) ar trebui să arate ceva în genul ![]() 4.) Acum din nou şi apăsaţi q muta un strat numit strat Înapoi la început de toate a straturilor şi apăsaţi butonul dvs. Backspace apoi a schimba modul de a layr lumina moale (de meniu care spune normală, faceţi clic pe care o şi du-te în jos pentru a moale lumina), apoi apăsaţi Ctrl d, în acelaşi timp, şi tu trebuie să se termine cu ceva de genul asta ![]() heres o pereche de altele am facut de pisici (dont cere) ![]() Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator
|
|
| |||
| |||
| Ghid de la Nisa. Aş putea găsi utilizare pentru o zi. Mulţumesc.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Da! |
|
| |||
| |||
| Foarte frumos. i va trebui să încercaţi cu GIMP cândva. |
|
| |||
| |||
| mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| foarte frumos pe cineva ar trebui să facă acest lucru în GUID ca gimp, ca i, împreună cu multe sunt de ieftine pentru a cumpara ps lol. |
|
| |||
| |||
| lol nu mai im bine la gimp mabye cu unele practici, dar îmi place photoshop mai bine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisa computeruler ghid. Chiar am nevoie pentru a-mi practica PS aptitudini. Nu pot administra doar despre focuri de artificii. hohot de râs.
|
| |||
| |||
| hohot de râs! ive folosit niciodată focuri de artificii ce este?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| este un program de editare foto de la Adobe, aici e un link
|
| Marcaje |