![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Heres návod, ako používať textúry a iných obrázkov do tváre národmi a tak podobne
1). Otvorený photoshop a otvorte obraz čo by ste chceli použiť textúru a otvorí textúru (oba ve Photoshopu), potom sa chcete kliknúť na čiernu šípku vľavo hore a ťahajte textury na osoby tvár by ste chceli pridať textúru, aby SHURE že textúra pokrýva celý obraz osoby tvár ![]() ![]() 2.) Teraz v palete vrstiev na bottum vpravo, kliknite pravým tlačidlom myši na vrstvu pozadie a vyberte duplicite vrstva. stačí kliknúť na OK Keď to urobíte pretiahnite vrstvu s názvom vrstvy 1 (vaša textúra obraz budete uplatňovať na tvár) medzi zázemie a zázemie kópie (značka SHURE, že je pod pozadia kópie) 3.) Teraz stlačte tlačidlo na vašom q Keyboad akonáhle to urobíte stlačením tlačidla b a štetcom tam bude malovat hned po častiach tváre alebo čo niekedy, že by ste chceli použiť na textury (použite [ a] tlačidiel pre zmenu veľkosti a štetcom ctrl + a ctrl - zároveň zoom) by mal vyzerať nejako takto ![]() 4.) Teraz stlačte q znovu a presuňte vrstvu nazýva vrstva jeden späť na začiatok všetkých vrstiev a stlačte tlačidlo Backspace vaše zmeňte layr režime mäkké svetlo (rozbalovacie menu, ktoré sa hovorí normálne, že kliknete na jeden a ísť nadol na mäkké svetlo) a potom stlačte Ctrl d v rovnakom čase a mala by skončiť sa niečo takéhoto ![]() Heres pár ďalších jsem mačiek (dont zeptat) ![]()
Môj systém: UBR herný počítač
|
|
|
|||
|
|||
|
Pekný návod. By som mohol nájsť využitie pre tento jeden deň. Vďaka.
|
|||
|
|||
|
Jo!
|
|
|
|||
|
|||
|
Veľmi pekné. Budem musieť skúsiť s Gimp niekedy.
|
|
|
|||
|
|||
|
vďaka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Veľmi príjemný niekto by mal GUID takhle v GIMPu, ako som spolu s mnohými sú lacné koupit pz lol.
|
|
|
|||
|
|||
|
lol ya im nie je dobré na gimp maby s praxou, ale aj niektoré, ako photoshop lepšie
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nice sprievodca computeruler.
Já opravdu potreba praxe môj PS zručností. Môžem len o zvládnutie ohňostroj. válet sa.
|
|
|||
|
|||
|
válet sa! IVE nikdy nepoužíval ohňostroje, čo to je?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
je to foto editačný program od Adobe, tu je odkaz