![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хересу увод о томе како применити текстуре и остале слике народа лица и ствари као што су
1.) Отворили Пхотосхоп, а затим отворите слику ствар коју желите да примените на текстура и отворити текстура (оба у Пхотосхоп) онда желите, кликните на црну стрелицу на врху лево и превуците текстура на лица лице које желите да додате текстуре да схуре да текстура покрива целу слику лица лице ![]() ![]() 2.) Данас у слојеве палета на боттум десно, десни клик на лаыер бацкроунд и изаберите дуплицате слој. само кликните на ОК Када си то учинио превуците слој назван слојем 1 (Вашег текстура слике коју ће се пријаве за лице) између бацкроунд и бацкроунд копија (маке схуре да је испод бацкроунд копија) 3.) К сада притисните дугме на свом кеыбоад једном си то учинио б притисните дугме и Четка ће бити тамо сада премазати подручјима лице или што икада коју желите применити на текстура (користите [ и] дугмад за промену величине и четкати Цтрл + а Цтрл - у исто време то зоом) требало би да изгледа отприлике овако ![]() 4.) Затим притисните к опет и премештање слој назван један слој Назад на врх сви од слојева, а затим притисните дугме ваш повратни затим промените лаыр начину на меким светлом (падајућем менију који каже да је нормална кликните на једну и отићи доле на софт лигхт) а затим притисните Цтрл д у исто време и те би требао завршити са нешто овако ![]() Хересу пар другима сам направио од мачке (не питајте) ![]() Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| |||
| |||
| Леп водич. ЈА могао наћи користити за овај један дан. Хвала.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Ыуп! |
|
| |||
| |||
| Врло лепо. морат ћу то пробати овај са ширити негде. |
|
| |||
| |||
| хвала! |
|
| |||
| |||
| јако лепо би неко требао направити гуидс као што је овај у ширити, као што сам заједно са многима су јефтини за купити пс лол. |
|
| |||
| |||
| лол ыа им не добар код ширити мабые са неким пракса бут и лике Пхотосхоп боље |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леп водич цомпутерулер. ЈА стварно потреба у пракси моје ПС вештина. Ја могу само о управљању ватромет. лол.
|
| |||
| |||
| лол! Иве никада коришћен ватромет Шта је то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| то је програм за уређивање фотографија из Адобе, овде је линк
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Слике ОЕ6 не приказује | ВЈХ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 5 | 5 фебруар 2009 00:30 |
| Моје слике проблем могао бити нешто радити са мојим ЛАН? | енглисхтеа | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 31 октобар 2007 10:33 |
| Моје Пхотосхоп слике | Цеу27 | Мултимедија и кодеци | 16 | 19. сеп 2007 14:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |