![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nasıl bir doku ve halkların karşı karşıya ve bu gibi şeyler için diğer resimlerin uygulamak için eğitsel heres
1. Açık) Photoshop ve sonra da (her iki Photoshop'ta) o zaman için tıklayın üst soldaki siyah oku istediğiniz ve kişiler üzerine doku sürükleyin Yazı açık ve Yazı uygulamak istediğiniz şey bir resim açın o metin kişilerin resmin tamamını kapsayan bir shure yapmak için doku eklemek istiyorsanız yüz yüze ![]() ![]() 2.) Artık bottum sağa, katman backround ve duplicite katman üzerinde sağ tıklayın katmanları palet olarak. sonra sadece isabet OK (shure yapmak bu backround kopyasını altında) katmanı bir yüzü) ve backround backround kopyası arasında uygulanması olacaktır katman 1 (texture görüntü adlandırılan bu sürükleyin yaptım Sonra artık yüzde alanlarda veya ne kadar fazla bir (kullanımı için doku uygulamak istediğiniz boya olacak bu basın B tuşuna basınız ve fırça yaptım 3.) Artık keyboad üzerindeki Q tuşuna basın [ ve] düğmelerini fırça boyutu ve ctrl değiştirmek için Ctrl + ve - yakınlaştırmak için aynı anda) bu şuna benzer ![]() 4.) Şimdi tekrar Q tuşuna basın ve katman hareket tüm katmanların üst katman için bir adı ve yumuşak ışık için layr modunu değiştirmek o tıklama bir normal diyor ve devam menüsünü (açılan için geri tuşuna basın aşağı yumuşak ışık için) daha sonra Ctrl d aynı anda basın ve bu gibi bir şey ile bitmeli ![]() başka bir çift heres Ben kedileri yapılmış (istiyoruz) dont ![]() Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| Güzel rehber. Bu bir gün için kullanmak bulabilirdiniz. Teşekkürler.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| evet! |
|
| |||
| |||
| Çok güzel. "Gimp ile bazen bu denemek gerekiyor. |
|
| |||
| |||
| teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| çok güzel birisi bunu Gimp'teki gibi, bir çok ucuz için PS lol almak için birlikte i GUID'lerinin yapmak gerekir. |
|
| |||
| |||
| Sana bazı pratik ancak Photoshop gibi daha iyi olan, gimp mabye iyi im değil lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güzel rehber computeruler. Gerçekten benim PS becerilerini uygulama gerekir. Ben sadece Havai Fişek yönetebilirsiniz. çok komik.
|
| |||
| |||
| çok komik! ive havai fişek nedir kullanmıyordum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu kerpiç bir fotoğraf düzenleme programı,'s Burada bir bağlantı