![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Херес підручник про те, щоб застосовувати текстури та інші зображення у відношенні народів, особи і все в такому дусі
1.) Відкрийте Photoshop, а потім відкрити зображення, що ви хотіли б застосовувати текстури і відкрити текстури (як у Photoshop), то потрібно натиснути на чорну стрілку у верхньому лівому куті і перетягніть текстури на обличчя особою ви хотіли б додати текстуру, щоб Shure, що текстура, що охоплюють весь зображень осіб особою ![]() ![]() 2.) Тепер у шарах піддона на bottum права, клацніть правою кнопкою на BACKROUND шар і виберіть duplicite шар. просто натисніть кнопку "OK Після того як ви зробили це перетягнути шар, званий шаром 1 (текстура зображення Ви будете застосовувати на обличчі) в період між BACKROUND і BACKROUND копія (Shure, що зробити це нижче BACKROUND копія) 3.) Тепер натисніть Q кнопки на вашому keyboad Після того як ви зробили це натиснути кнопку і B кисть буде там зараз зафарбувати області особи або те, що коли-небудь, що ви хотіли б застосовувати текстури (використовувати [ і] кнопки для зміни розміру кисті і Ctrl + та Ctrl - в той же час, щоб збільшити) вона має виглядати приблизно так ![]() 4.) Тепер натисніть Q знову і перемістити шар, званий шаром один повернутися до початку всіх верств та натисніть клавішу Backspace ваша кнопка змінити layr режим м'якого світла (що випадає меню, яке говорить про нормальний кнопку, що одне і піти до м'якого світла), потім натисніть Ctrl D в той же час, і ви повинні в кінцевому підсумку щось на зразок цього ![]() Херес пара інших, я зробив кішок (Dont Ask) ![]()
Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
|
|||
|
|||
|
Nice керівництва. Я міг би знайти застосування для цього один день. Спасибо.
|
|||
|
|||
|
Yup!
|
|
|
|||
|
|||
|
Дуже приємно. Я повинен спробувати це з GIMP-небудь.
|
|
|
|||
|
|||
|
спасибо!
|
|
|
|||
|
|||
|
Дуже приємно хтось повинен зробити гіди як це в GIMP, як я разом з багатьма є дешево купити PS LOL.
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL я їм не дуже підходять GIMP mabye з деякої практики, але мені подобається Photoshop кращого
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nice computeruler керівництва.
Мені потрібний доступ до моїй практиці PS навики. Я можу тільки про керувати феєрверки. ха-ха-ха.
|
|
|||
|
|||
|
ха-ха-ха! Я ніколи не використовувалися феєрверки що це таке?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це програма для редагування фотографій від Adobe, Ось посилання