![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам повторно конфигуриран моя компютър с 2x Твърди дискове. От тогава, когато отворите Burning Studio, получавам съобщение "enumerating дискове", това отнема много време. Аз съм се приема че това е малко нещо общо с дискове. Те са едновременно SATA, в не-RAID, доколкото аз знам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се да деинсталирате и инсталирате повторно него.
| |||
| |||
| Наистина ли мислиш, че съм достатъчно глупав да не е направено това? Аз питам за начин за разрешаване на проблема, а не как да се инсталира програмата |
|
| |||
| |||
| Добре ли са НОВИ безплатно тук, така че ние имаме начин да не знаят дали са известни или не, така че ние трябва да започнем някъде и предложение направих беше доста валидни. Едно нещо е ясно, че .... с нагласа като твоята, може би тук, свикнал съм да намерите много искам да помогна. |
|
| |||
| |||
| Ако това е на равнището на помощ, не виждам всяка точка на сайта. С ниво на информация дадох, определено ниво на познания, следва да се приеме. Очевидно е, че ако след повторно зареждане на дадена програма не работят, извадете го, повторно зареждане, повторно натоварване. Това съм аз, че на компютър сайт, не е място за хора, които дори не знаят как да преминат един часа разстояние. Да не се притеснява за отговор. |
|
| |||
| |||
| Чао |
|
| |||
| |||
| Уау. Какъв задник. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пропуснати това.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леле какъв учтив нов член
| |||
| |||
| Малко недоразумение още тази нишка. Въпреки това, "Enumerating устройства" Проблемът е, също така, че аз се сблъскаха. Имах нови PC отпреди няколко месеца. Опитах се да инсталирате Burning Studio. Тогава, в опитват да го използват Аз също имаше този Enumerating дискове съобщение показани. На дисплея ще се простира далеч, дори когато се опитват Задача Ръководител. А рестартира е необходимо. От тогава съм, разбира се деинсталира версията, която беше на предишния ми компютър, reinstalled, деинсталира после се опита различни варианти на Burning Studio всички без ефект. Моят компютър има 2 твърди дискове, както и 4 вградени в картата на читателите. Той е също така работи в мрежа. Дали някой има полезни идеи - Ashampoo не съм ги попита. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dell Студио 1535 Постоянно Ejects CDs / DVD дискове | плувец | Дискове & сменяемите носители | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 16:02 |
| Лаптоп Dell Studio 1537 - Моят диск C беше взривено се! | Jon87 | Windows операционни системи | 0 | 29 май 2009 г. 16:24 |
| Нуждаете се от помощ за Visual Studio 2005 | ahyi | Общи Софтуер Чат | 0 | 21 Jan 2009 21:41 |
| CD парене помогне моля | Зелената Господа | Мултимедия & Codecs | 2 | 26 ноември 2008 09:09 |
| Студио софтуер | mrdaveyk | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 Окт 2007 10:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |