![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám re-nakonfigurováno mého PC s 2x pevných disků. Od té doby, kdy jsem se otevřít Vypalování Studio, I get the message "vyjmenovávající disky", to trvá dlouho. Já jsem za předpokladu, že se některé věci dělat s volným prostorem. Jsou to oba SATA, v non-RAID, pokud vím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat jej.
| |||
| |||
| Opravdu si myslíte, že jsem hloupý není dost na to učinil? Já jsem s dotazem na způsob, jak vyřešit problém, ne, jak nainstalovat program |
|
| |||
| |||
| Tak jste NOVÉ člen sem, tak nemáme jak zjistit, zda jste znalý nebo ne, tak musíme začít někde a návrh jsem byl docela platný. Jedna věc je jasná i když .... se chovají stejně jako Vy, zřejmě jste zvyklý najít mnoho tady chtějí pomoct. |
|
| |||
| |||
| Pokud je to úroveň pomoci, nevidím žádné místo na webu. S úrovní informací jsem dal, určitou úroveň znalostí by se mělo předpokládat. Je zřejmé, že pokud by po re-nakládka program nebude fungovat, vyjměte ji, re-boot, re-zatížení. Myslel jsem, že to je počítač stránky, není místo pro lidi, kteří nemají ještě vědět jak přejít jednorázové. Don't obtěžovat odpovědět. |
|
| |||
| |||
| Nashledanou |
|
| |||
| |||
| Wow. To je ale vůl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepřijaté to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, co zdvořilý nového člena
| |||
| |||
| Trocha další nepříjemnost této vlákno. Nicméně, "vyjmenovávající pohony" Problém je také, že jsem se setkal. Měl jsem nový PC několik měsíců dříve. Pokusil jsem se instalovat Vypalování Studio. Pak se snaží o použití jsem taky měl tento výčet disky zpráva zobrazena. Na displeji by se nemělo jít pryč i když se pokouší pomocí nástroje Správce úloh. A bylo nutné restartovat. Od té doby jsem samozřejmě odinstaloval verzi, že byl na mém předchozím PC, přeinstalovat, odinstalovány pak se pokusil různé verze Vypalování studio vše bez efektu. Můj počítač má 2 pevné disky a také 4 postavena v kartě čtenáře. Je také běží na síti. Má někdo mít jakékoli užitečné nápady - Ashampoo není jako Požádal jsem je. |