![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ρυθμιστεί εκ νέου τον υπολογιστή μου με 2x Σκληροί Δίσκοι. Από τότε, όταν ανοίγω Burning Studio, να πάρω το μήνυμα "παράθεσης drives", έχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θεωρώ δεδομένο ότι είναι κάποια πράγματα να κάνει με τις μονάδες δίσκου. Και οι δύο είναι SATA, σε μη RAID, από όσο γνωρίζω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του.
| |||
| |||
| Νομίζεις ότι είμαι ηλίθια που δεν αρκεί να έχει γίνει αυτό; Ζητώ για έναν τρόπο να λύσουν ένα πρόβλημα, δεν το πώς να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα |
|
| |||
| |||
| Καλά είσαι ΝΕΑ μέλος εδώ, οπότε δεν έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζει αν είναι ή δεν γνωρίζουν καλά, γι 'αυτό πρέπει να ξεκινήσει από κάπου και η πρόταση που έκανα ήταν αρκετά ισχυρές. Ένα πράγμα είναι σαφές αν .... με μια στάση σαν τη δική σας, ίσως συνηθίζει βρείτε πολλά εδώ θέλουν να σας βοηθήσουν. |
|
| |||
| |||
| Αν αυτό είναι το επίπεδο της βοήθειας, δεν βλέπω κανένα σημείο του χώρου. Με το επίπεδο της πληροφόρησης που έδωσα, από ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσεων θα πρέπει να θεωρηθεί. Είναι προφανές ότι, εάν μετά την εκ νέου φόρτωση ενός προγράμματος δεν λειτουργήσει, αφαιρέστε την, εκ νέου εκκίνηση, εκ νέου φορτίου. Αυτό είναι σκέφτηκα έναν υπολογιστή site, δεν είναι τόπος για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν πώς να αλλάξετε εφάπαξ. Μην τον κόπο να απαντήσει. |
|
| |||
| |||
| Αντίο |
|
| |||
| |||
| Ουάου. Τι μαλάκας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναπάντητες αυτό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow τι μια ευγενική νέου μέλους
| |||
| |||
| Λίγο δυσαρέσκεια των πιο πάνω αυτό το νήμα. Ωστόσο, η "παράθεσης Δίσκοι" πρόβλημα είναι, επίσης, σχετικά με ότι έχω συναντήσει. Είχα ένα νέο υπολογιστή πριν από μερικούς μήνες. Προσπάθησα να εγκαταστήσετε Burning Studio. Στη συνέχεια, στην προσπάθεια να το χρησιμοποιήσει και εγώ αυτό το μήνυμα εμφανίζεται παράθεσης drives. Η οθόνη δεν θα φύγουν, ακόμη και όταν προσπαθούν Task Manager. Η επανεκκίνηση ήταν αναγκαία. Από τότε έχω φυσικά απεγκατάσταση την έκδοση που ήταν για την προηγούμενη μου PC, επανεγκατάσταση, τότε προσπάθησε απεγκαθίστανται διαφορετικές εκδόσεις του Burning στούντιο όλα χωρίς αποτέλεσμα. PC μου έχει 2 σκληρούς δίσκους και επίσης 4 χτισμένο το κάρτας. Είναι, επίσης, σχετικά με τη λειτουργία ενός δικτύου. Υπάρχει κάποιος που έχει helpful ιδέες - Ashampoo δεν το έχω ζητήσει από αυτά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell Studio 1535 Διαρκώς Ejects CDS / dvds | κολυμβητής | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 5 Ιουν 2009 16:02 |
| Dell laptop studio 1537 - C μου δίσκο ήταν blowed πάνω! | Jon87 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 29 Μαΐου 2009 16:24 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με το Visual Studio 2005 | ahyi | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 21 Ιαν 2009 21:41 |
| Εγγραφής CD βοηθήσει παρακαλώ | Η Πράσινη Gentleman | Multimedia & Codecs | 2 | 26 Νοε 2008 09:09 |
| Στούντιο παραγωγής λογισμικού | mrdaveyk | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Οκτ 2007 10:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |