![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam re-konfiguriranih moj PC sa 2x Hard diskovi. Od tada, kada sam otvoriti Burning Studio, JA dobiti poruka "enumerating pogoni", koje je potrebno dugo vremena. Ja sam uz pretpostavku da je neka stvar za napraviti sa pogonima. Oni su oba SATA, in non-RAID, koliko ja znam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deinstalirajte i ponovno instalirajte ga.
| |||
| |||
| Da li zaista mislite da sam dovoljno glup da nema to učinio? Ja sam tražeći način da se riješi problem, a ne kako instalirati program |
|
| |||
| |||
| Pa vi ste NOVO član ovdje, tako da mi nemamo načina znajući da li ste obrazovan ili ne, pa smo se početi negdje i prijedlog sam napravio je bila važeća. Jedna stvar je jasna ali .... sa kao što je tvoj stav, vjerojatno navika pronaći ovdje mnogi žele da vam pomognu. |
|
| |||
| |||
| Ako je to nivo pomoći, ne vidim bilo koju točku na mjestu. S razinom informacija dadoh, određeni nivo znanja treba pretpostaviti. Očito je da ako se nakon ponovnog utovara program to ne radi, izvadite ga, re-boot, ponovno učitati. To je mislio sam računala stranice, a ne stranice ljudi koji ni ne znaju kako da se prebaci jedan off. Nemojte se zamarati odgovorom. |
|
| |||
| |||
| Zdravo |
|
| |||
| |||
| Wow. Što je šupak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Propułteni ovo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vau kakva uljudan novi član
| |||
| |||
| Malo ovu neugodnost daljnje nit. Međutim, "Enumerating Drives" Problem je i na koji sam naišao. Imao sam nekih novih PC months ago. Pokušao sam instalirati Burning Studio. Zatim na pokušavate koristiti ga ja sam imao taj Enumerating diskovi poruku prikazati. Na zaslonu ne bi otići čak i kada pokušavaju Task Manager. A bilo je potrebno ponovno pokrenuti. Od tada sam naravno deinstaliran verziju koja je bila na moj prethodni PC, reinstalled, a zatim pokušao deinstaliran različite verzije Burning Studio bez učinka. Moje računalo ima 2 tvrde diskove i 4 izgrađen čitači kartica. Također je pokrenut na mreži. Se bilo tko imati bilo kakve korisne ideje - Ashampoo ne kao što sam ja pitao ih. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell Studio 1535 Stalno Ejects CD-a / DVD-a | plivač | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 5. lipnja 2009 16:02 |
| Dell Studio 1537 laptop - Moj Disk C je blowed up! | Jon87 | Windows Operating Systems | 0 | 29. svibanj 2009 16:24 |
| Trebate li pomoć s Visual Studio 2005 | ahyi | Općenito Software Chat | 0 | 21 siječanj 2009 21:41 |
| CD spaljivanje pomoć molim | Zelena veleposjednik | Multimedija i kodeci | 2 | 26. studeni 2008 09:09 |
| Studio software | mrdaveyk | Općenito Software Chat | 1 | 28. listopad 2007 10:49 |
| Thread Tools | |
| |