![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van újra konfigurálni my PC 2x merevlemezeket. Azóta, ha nyitott Burning Studio, ÉN kap a üzenet "enumerating vezeti, de hosszú időt vesz igénybe. Én feltételezzük, hogy néhány dolog a meghajtók. Mindkét SATA, nem RAID, amennyire én tudom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg eltávolítani, majd újratelepíteni.
| |||
| |||
| Komolyan gondolod, én vagyok hülye, hogy nem tettem ezt? Én kér olyan módon, hogy megoldja a problémát, nem, hogyan kell telepíteni egy programot, |
|
| |||
| |||
| Hát akkor ÚJ tag itt, így nem lehet tudni, hogy te jól vagy sem, ezért meg kell kezdeni valahol, és azt a javaslatot tettem volt érvényes. Egy dolog világos, de .... az a hozzáállás, mint az Öné, akkor valószínűleg szokás találni sok itt szeretnének segíteni. |
|
| |||
| |||
| Ha ez a szint az a segítség, én nem látok semmilyen szempontból az oldalt. A tájékoztatási szintet adtam, egy bizonyos szintű tudást kell feltételezni. Kézenfekvő, hogy ha újra berakodás után a program nem működik, vegye le, újra boot, újra betölteni. Ez azt hittem egy számítógép helyén, nem a helyszínen, hogy az emberek nem is tudják, hogyan kell váltani egy off. Nem zavar, hogy választ adjon. |
|
| |||
| |||
| Viszlát |
|
| |||
| |||
| Wow. Micsoda seggfej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kimaradt ez.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, milyen udvarias új tag
| |||
| |||
| Egy kis kellemetlenség tovább ezt a szálat. Azonban a "Enumerating Drives" probléma az is, hogy én találkozott. Volt egy új PC néhány hónappal ezelőtt. Megpróbáltam telepíteni Burning Studio. Majd próbálja meg felhasználni, hogy én is volt Enumerating meghajtókat üzenet jelenik meg. A kijelző nem megy el akkor is, amikor megpróbálja Feladatkezelőből. Újraindítás szükséges. Azóta persze uninstalled változata, amely a korábbi PC, reinstalled, uninstalled majd megpróbálta különböző változatait Burning Studio minden hatás nélkül. Saját számítógép 2 merevlemezeket és 4 beépített kártyaleolvasók. Ugyancsak működik a hálózaton. Csinál akárki volna a hasznos ötletek - Ashampoo nem, ahogy azt kérték őket. |