![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחדש את המחשב עם התצורה 2x כוננים קשיחים. מאז, כשאני Burning אולפן פתוח, אני מקבל את ההודעה "ספירת כוננים", זה לוקח הרבה זמן. אני בהנחה שזה קצת דבר שתוכל לעשות עם הכוננים. הם שניהם SATA, לא ב-RAID, ככל שאני יודע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה בהסרת ההתקנה ואת אותו מחדש.
| |||
| |||
| האם אתה באמת חושב שאני טיפש מספיק כדי לא עשו את זה? אני מבקש את הדרך לפתור את הבעיה, לא איך להתקין תוכנית |
|
| |||
| |||
| טוב אתה חדש חבר כאן, אז אין לנו דרך לדעת אם אתה או לא ידע, לכן אנחנו חייבים להתחיל איפשהו ואת הצעת שעשיתי היה חוקי לגמרי. דבר אחד ברור בכל זאת .... עם גישה כמו שלך, כנראה שאתה רגיל למצוא כאן הרבה שרוצים לעזור לך. |
|
| |||
| |||
| אם זה ברמה של עזרה, אני לא רואה שום נקודה של האתר. עם רמת נוספים מסרתי, רמה מסוימת של ידע יש להניח. ברור כי אם לאחר הטעינה מחדש של התוכנית היא לא עובדת, להסיר אותה, אתחול מחדש, להיטען מחדש. זהו חשבתי מחשב האתר, לא אתר, כי אנשים אינם יודעים אפילו כיצד לעבור אחד מושבת. אל תטרח לענות. |
|
| |||
| |||
| להתראות |
|
| |||
| |||
| וואו. איזה אידיוט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החמצת את זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו איזה חבר חדש מנומס
| |||
| |||
| קצת אי נעימות נוספת של פתיל זה. עם זאת, את "ספירת כונני" הבעיה היא גם על כך יש לי נתקל. היה לי מחשב חדש לפני כמה חודשים. ניסיתי להתקין Burning אולפן. לאחר מכן, ב מנסה להשתמש בזה אני גם היה זה ספירת הכוננים ההודעה מוצג. התצוגה לא לזוז גם כאשר מנסים את מנהל המשימות. היה צורך בהפעלה מחדש. מאז יש לי כמובן את הגרסה הוסר כי הקודמים שלי היה על המחשב מחדש, הוסר לאחר מכן ניסו גרסאות שונות של Burning Studio ללא כל השפעה. במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים וגם 4 מובנים כרטיס הקוראים. כמו כן הוא פועל על רשת. האם מישהו יש לך רעיונות מועילים - Ashampoo לא כמו שאני צריך שאל אותם. |