![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš vėl sukonfigūruoti mano PC su 2x kietus diskus. Nuo tada, kai aš atidarau Burning Studio, gaunu pranešimą "išvardijant diskai", tai užima daug laiko. Esu tariant, tai kai ką daryti su diskus. Jie abu SATA į non-RAID, kiek aš žinau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išbandykite jį pašalinti ir iš naujo.
| |||
| |||
| Ar manote, aš kvailas, kad tai ne tai padarysite? Aš prašydama būdas išspręsti problemą, o ne, kaip įdiegti programą |
|
| |||
| |||
| Gerai jums NAUJAS narys čia, todėl negali žinoti, ar jums gerai nusimano, ar ne taip, kad mes turime pradėti kažkur ir pasiūlymų aš padariau buvo visiškai teisingas. Vienas dalykas yra aiškus nors .... su, pavyzdžiui, Jūsų požiūris, tikriausiai įpratęs rasti daug čia norinčių jums padėti. |
|
| |||
| |||
| Jeigu tai yra pagalbos lygį, nematau jokių svetainės taškas. Su informacija daviau, tam tikrą žinių lygį, turėtų būti manoma. Akivaizdu, kad jei po pakartotinio pakrovimo programa neveikia, ją pašalinkite, iš naujo paleisti, vėl įkelti. Tai aš maniau COMPUTER svetainę, o ne žmonėms, kad net nežino, kaip pereiti vieną ribų. Don't bother atsakyti. |
|
| |||
| |||
| Iki |
|
| |||
| |||
| Wow. Kas asile. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Praleisti tai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow kas mandagus naujas narys
| |||
| |||
| Kivirčas dėl šiek tiek toliau iki šio pokalbio. Tačiau "išvardijant diskai" problema yra taip pat, kad man teko susidurti. Turėjau naują kompiuterį prieš keletą mėnesių. Bandžiau įdiegti Burning Studio. Tada bando jį naudoti aš irgi turėjau išvardijant diskai žinutę rodomas. Rodyti nenorėjo eiti atgal, net bandant Task Manager. Atnaujinti buvo būtina. Nuo tada aš, žinoma pašalinta versija, kad buvo mano ankstesnius kompiuterio iš naujo, pašalinta po to bandė skirtingų versijų Burning Studio visiems be atgarsio. Mano kompiuteryje yra 2 kietieji diskai, taip pat 4 pastatytas kortelių skaitytuvų. Taip pat veikia tinkle. Ar kas nors kokių nors naudingų idėjų - Ashampoo ne kaip aš jų paklausė. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Studio 1.535 Nuolat Ejects cds / DVD | plaukikas | Drives & Removable Media | 0 | 5 birželis 2009 16:02 |
| "Dell" nešiojamas Studio 1537 - Mano C diske buvo blowed up! | Jon87 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 29, 2009 16:24 |
| Reikia pagalbos su Visual Studio 2005 | ahyi | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 21 sausis 2009 21:41 |
| CD įrašymo help please | Green Gentleman | Multimedia & Codecs | 2 | Lapkritis 26, 2008 09:09 |
| Studio | mrdaveyk | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 28 spalis 2007 10:49 |
| Temos įrankiai | |
| |