![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir jauna konfigurēta datoru ar 2x cietie diski. Kopš tā laika, kad es atveru Burning Studio, saņemu ziņojumu "uzskaitot disku", ir nepieciešams ilgs laiks. Es esmu pieņemot, ka ir dažas lietas darīt ar diskus. Tās ir gan SATA, ne-RAID, cik es zinu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet atinstalēt un pārinstalēt to.
| |||
| |||
| Vai tu tiešām domā, ka es esmu stulba pietiekami, ka nav izdarījusi? Es aicinu, lai veids, kā atrisināt problēmu, nevis, kā instalēt programmu |
|
| |||
| |||
| Nu jūs esat NEW loceklis šeit, tāpēc mēs nekādi nevar zināt, vai esat zinoši vai ne, tāpēc mums ir jāsāk kaut kur un ierosinājumu es biju diezgan derīgs. Viena lieta ir skaidra gan .... ar attieksmi kā tev, tu droši vien paradis atrast daudzus šeit vēlas jums palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Ja tas ir līmenis, palīdzību, es neredzu nekādu punktu vietā. Ar informācijas līmeni, ko es sniedzu, noteikta līmeņa zināšanas būtu pieņemts. Ir acīmredzams, ka, ja pēc atkārtotas iekraušanas programma nedarbojas, noņemiet to, re-boot, re-load. Tas ir es domāju DATORU vietā, nevis vietu, lai cilvēkiem, ka pat nezinu, kā pāriet no vienas off. Nav apnikt atbildēt. |
|
| |||
| |||
| Atā |
|
| |||
| |||
| Wow. Kas asshole. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neatbildētie to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow ko pieklājīgs jaunu locekli
| |||
| |||
| Mazliet nepatikšanas vēl līdz šā pavediena. Tomēr "uzskaitot Drives" problēma ir arī, ka man ir radušās. Man bija jaunu datoru dažus mēnešus atpakaļ. Es mēģināju instalēt Burning Studio. Pēc tam mēģina to izmantot arī man bija tas uzskaitot diskus ziņu. Displejs neietu prom, pat ja mēģina Task Manager. Restart bija nepieciešams. Kopš tā laika esmu protams atinstalējāt versija, kas bija par manu iepriekšējo PC, pārinstalēta, atinstalēt, tad mēģināju dažādas versijas Burning studio visiem bez ievērības. Mans PC ir 2 cietie diski, kā arī 4 uzcelta karšu lasītāju. Tā ir arī darbojas tīklā. Vai kāds ir kādas noderīgas idejas - Ashampoo nav, kā man jautāja viņiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |