![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ponownie skonfigurowany moim komputerze z 2x dyski twarde. Od tamtej pory, kiedy otwarte Burning Studio, pojawia się komunikat "wyliczania dysków", to zajmuje dużo czasu. Ja zakładając, że pewne rzeczy zrobić z dysków. Są to zarówno SATA, w nie-RAID, o ile mi wiadomo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować ją.
| |||
| |||
| Czy naprawdę myślisz, że jestem na tyle głupi, aby nie to zrobić? Mam pytanie dotyczące sposobu rozwiązania problemu, a nie, jak zainstalować program |
|
| |||
| |||
| Więc jesteś NOWE członkiem tu, więc nie mamy możliwości poznania tego, czy jesteś zorientowany, czy nie, więc musimy zacząć gdzieś i sugestie I był bardzo ważny. Jedno jest jednak jasne .... z postawy jak wasze, to prawdopodobnie wont znaleźć tutaj, którzy chcą pomóc. |
|
| |||
| |||
| Jeśli to jest poziom pomocy, nie widzę żadnych punktu witryny. Z poziomu informacji dałem pewien poziom wiedzy należy zakładać. Jest oczywiste, że jeśli po ponownym załadowaniu program nie działa, należy go usunąć, ponownie uruchomić, ponownie załadować. Myślałem, że to komputer w miejscu, a nie w miejscu dla osób, które nawet nie wiesz jak jedno off. Don't bother odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| Cześć |
|
| |||
| |||
| Wow. Co za dupek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nieodebrane tym.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow what a courteous nowego członka
| |||
| |||
| Trochę nieprzyjemność dalej tego wątku. Jednak "wyliczania Napedy" Problem polega również na tym mam napotkanych. Miałem nowego komputera kilka miesięcy temu. Próbowałem zainstalować Burning Studio. Następnie próbuje użyć go Ja też miał ten wyliczania dysków komunikat wyświetlany. Wyświetlacz nie odejdę, nawet jeśli próbuje Menedżera zadań. A restart było konieczne. Od tego czasu mam oczywiście odinstalowana wersji, która była na moim poprzednim komputerze, ponownie zainstalować, a następnie próbował odinstalowana różne wersje Burning Studio bez skutku. Mój komputer posiada 2 dyski twarde, a także 4 zbudowany w czytniki kart. Jest również uruchomiony w sieci. Czy ktoś ma pomocne pomysły - Ashampoo nie mam pytanie, jak im. |
![]() |
|
| Zakładki |