![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám re-nakonfigurovaná môjho PC s 2x pevných diskov. Od tej doby, kedy som sa otvoriť Vypalování Studio, I get the message "vyjmenovávající disky", to trvá dlho. Já jsem za predpokladu, že sa niektoré veci robiť s voľným priestorom. Sú to obaja SATA, v non-RAID, pokiaľ viem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste odinštalovať a znovu nainštalovať ho.
| |||
| |||
| Naozaj si myslíte, že som hlúpy nie je dost na to urobil? Já jsem s dotazom na spôsob, ako vyriešiť problém, nie, ako nainštalovať program |
|
| |||
| |||
| Tak ste NOVÉ člen sem, tak nemáme ako zistiť, či ste znalý alebo nie, tak musíme začať niekde a návrh som bol docela platný. Jedna vec je jasná aj keď .... sa chovajú rovnako ako Vy, zrejme ste zvyknutý nájsť mnoho tu chcú pomoct. |
|
| |||
| |||
| Ak je to úroveň pomoci, nevidím žiadne miesto na webe. S úrovňou informácií som dal, určitú úroveň vedomostí by sa malo predpokladať. Je zrejmé, že ak by po re-nákladka program nebude fungovať, odstráňte ju, re-boot, re-zaťaženie. Myslel som, že to je počítač stránky, nie je miesto pre ľudí, ktorí nemajú ešte vedieť ako prejsť jednorazové. Don't obťažovať odpovedať. |
|
| |||
| |||
| Dovidenia |
|
| |||
| |||
| Wow. To je ale vôl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neprijaté to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, čo zdvorilý nového člena
| |||
| |||
| Trocha ďalšie nepríjemnosti tejto vlákno. Avšak, "vyjmenovávající pohony" Problém je tiež, že som sa stretol. Mal som nový PC niekoľko mesiacov skôr. Pokúsil som sa inštalovať Vypalování Studio. Potom sa snaží o použitie jsem taky mal tento zoznam disky správa zobrazená. Na displeji by sa nemalo ísť preč aj keď sa pokúša pomocou nástroja Správca úloh. A bolo potrebné reštartovať. Od tej doby som samozrejme odinstaloval verziu, že bol na mojom predchádzajúcom PC, preinštalovať, odinstalování potom sa pokúsil rôzne verzie Vypalování štúdio všetko bez efektu. Môj počítač má 2 pevné disky a tiež 4 postavená v karte čitateľa. Je tiež beží na sieti. Má niekto mať akékoľvek užitočné nápady - Ashampoo nie ako Požiadal som sa. |