![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я повторно налаштувати мій комп'ютер з 2-х жорстких дисків. З тих пір, коли я відкриваю Burning Studio, я отримую повідомлення: "Перерахування пристроїв", це займає багато часу. Я припускаю, яка-небудь річ, щоб робити з дисками. Вони обидва SATA, в не-RAID, наскільки я знаю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте видалити та перевстановити її.
| |||
| |||
| Ви дійсно думаєте, що я дурний, щоб не зробити це? Я прошу спосіб вирішення проблеми, а не як встановити програму |
|
| |||
| |||
| Ну ви NEW Член тут, так що у нас немає способу дізнатися, наскільки ви обізнані чи ні, так що ми чогось почати, і пропозицію я зробив цілком дійсними. Ясно одне, хоча .... з таким ставленням як у вас, ви, імовірно звичаєм знайдете тут багато бажаючих можу допомогти Вам. |
|
| |||
| |||
| Якщо це рівень допомоги, я не бачу ніякої точки сайту. З рівнем інформації, яку я дав, певний рівень знань повинен припускати. Очевидно, що якщо після перезавантаження програми вона не працює, видаліть її, перезавантажте, Re-Load. Це я думав, що комп'ютер, а не сайт для людей, які навіть не знають, як перейти від однієї. Не треба відповісти. |
|
| |||
| |||
| Поки |
|
| |||
| |||
| Wow. Що мудак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нереалізований цьому.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, що нові члени ввічливі
| |||
| |||
| Трохи неприємностей надалі цей потік. Однак, "проблема Перерахування пристроїв", також про те, що я зіткнувся. У мене був новий ПК кілька місяців тому. Я спробував встановити Burning Studio. Потім, намагаючись використовувати його я теж про цей допис Перерахування пристроїв відображається. На дисплеї не хотів йти, навіть коли намагається Диспетчер завдань. Необхідно перезапустити. З тих пір я, звичайно, видалити версії, яка була в моєму попередньому комп'ютері перевстановити, видалити то пробував різні версії Burning Studio все безрезультатно. Мій комп'ютер має 2 жорстких дисків, а також 4 побудований в картки читачів. Він також працює в мережі. Хто-небудь є якісь корисні ідеї - Ashampoo не як Я запитав їх. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Studio 1535 Постійне Витяг CD / DVD | плавець | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 5 червня 2009 16:02 |
| Ноутбук Dell Studio 1537 - мій диск С був Видувна Up! | Jon87 | Операційні системи Windows | 0 | 29 травня 2009 16:24 |
| Потрібна допомога з Visual Studio 2005 | ahyi | General Software чат | 0 | 21 січня 2009 21:41 |
| CD Burning Help Please | Green Gentleman | Мультимедіа & кодеки | 2 | 26 листопада 2008 09:09 |
| Studio Software | mrdaveyk | General Software чат | 1 | 28 жовтня 2007 10:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |