по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

ATI Radeon X550 дисплей шофьор

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 юни 2009 г., 22:23
Новите държави Група

Default ATI Radeon X550 дисплей шофьор

Здравейте,

Надявам се, че някой може да ми помогнете с този проблем. Моят компютър често се срива и прозорци изготвя доклад за грешка, когато тя казва необходимо да се актуализира моята дисплей драйвер. Проблемите, е, че са се опитали да се актуализира от производителя на моя компютър Fujitsu-Siemens, (има няколко актуализации, BIOS и други), но когато се изтегли файла, нищо не се промени. Не мога да намеря инструкции за това как да инсталирате eaither там. Имам опитвали ATI сайт, от там имам изтеглите най-новия файл, но когато аз restar системата, писмото са много малки и не мога тичам всеки CD-софтуер.

Аз не знам какво да правя след това?
Дали това време, за да купя нов компютър?

Имам много малко опит с компютъра, надявам се да направя себе си достатъчно ясни.

Благодарим ви за вашата помощ, аз ще ценим всякакви коментари.
: хиля:: хиля:
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc