manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

ATI Radeon X550 display driver

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 22:23
Novi član grupe

Default ATI Radeon X550 display driver

Hello there,

Nadam se da netko može, dajte mi ruku s ovim problemom. Moj računalo i Windows crashes često proizvesti grešku izvješću gdje se kaže da je potrebno ažurirati moj display driver. Problema je sam pokušao ažuriran od proizvođača moj PC Fujitsu-Siemens, (ima nekoliko ažuriranja, BIOS i ostale), ali kad sam preuzimanje datoteka ništa promijeniti. Ne mogu pronaći nikakvu pouku o tome kako instalirati eaither tamo. Pokušao sam na ATI web stranice, od tamo sam preuzimanje datoteka najnovija, ali kad sam restar sustav, to pismo su vrlo male i ne mogu pokretati bilo koje cd-softvera.

Ne znam što treba učiniti sljedeće?
Da li je vrijeme za kupnju novog računala?

Imam veoma malo iskustva s računalom, nadam se da ću sebi dovoljno jasne.

Hvala vam na pomoći, ja ću cijeniti neke komentare.
: kez:: kez:
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hitno potrebna Driver for Radeon X550 i X550 Sekundarna zastarjele upravljačke josboogie Graphics Cards & Monitors 3 2. rujan 2009 15:06
IBM T43 Display Driver problem darshpreet Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 3. lipnja 2009 03:14
Ažuriranje upravljačkog programa pitanje za ATI Radeon X1950 aymanmhmd Graphics Cards & Monitors 1 25. svibanj 2009 01:56
Vista Display Driver kaže prestao Odgovarajuchi i ima Oporavljena pete21 Graphics Cards & Monitors 3 20. ožujak 2009 13:00
Moje "ažurirane" ATI Radeon HD Vozač je zastario Palačinka Graphics Cards & Monitors 1 22. veljača 2009 19:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.