![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello there, Nadam se da netko može, dajte mi ruku s ovim problemom. Moj računalo i Windows crashes često proizvesti grešku izvješću gdje se kaže da je potrebno ažurirati moj display driver. Problema je sam pokušao ažuriran od proizvođača moj PC Fujitsu-Siemens, (ima nekoliko ažuriranja, BIOS i ostale), ali kad sam preuzimanje datoteka ništa promijeniti. Ne mogu pronaći nikakvu pouku o tome kako instalirati eaither tamo. Pokušao sam na ATI web stranice, od tamo sam preuzimanje datoteka najnovija, ali kad sam restar sustav, to pismo su vrlo male i ne mogu pokretati bilo koje cd-softvera. Ne znam što treba učiniti sljedeće? Da li je vrijeme za kupnju novog računala? Imam veoma malo iskustva s računalom, nadam se da ću sebi dovoljno jasne. Hvala vam na pomoći, ja ću cijeniti neke komentare. : kez:: kez: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hitno potrebna Driver for Radeon X550 i X550 Sekundarna zastarjele upravljačke | josboogie | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. rujan 2009 15:06 |
| IBM T43 Display Driver problem | darshpreet | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. lipnja 2009 03:14 |
| Ažuriranje upravljačkog programa pitanje za ATI Radeon X1950 | aymanmhmd | Graphics Cards & Monitors | 1 | 25. svibanj 2009 01:56 |
| Vista Display Driver kaže prestao Odgovarajuchi i ima Oporavljena | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 20. ožujak 2009 13:00 |
| Moje "ažurirane" ATI Radeon HD Vozač je zastario | Palačinka | Graphics Cards & Monitors | 1 | 22. veljača 2009 19:15 |
| Thread Tools | |
| |