kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Ati Radeon X550 display driver

Reply

Téma eszközök
Old Június 12 2009, 22:23
Új tag Csoport

Hello there,

Remélem tud valaki adjon nekem egy kézzel ezt a problémát. A számítógép gyakran lefagy, és a Windows egy hibaüzenet, amikor azt mondja kell frissíthetem kijelző meghajtó. A problémák már megpróbálta frissíteni a gyártó a PC a Fujitsu-Siemens, (több olyan frissítéseket, BIOS és mások), de ha letölti a fájlt semmi változás. Nem találok olyan utasítást, hogy hogyan lehet telepíteni eaither ott. Megpróbáltam az ATI honlapján, ahonnan már letölthető a legújabb kép, de mikor Reštar rendszer, a levél nagyon kicsik, és tudom futtatni a cd-szoftvert.

Nem tudom, mit kell csinálni?
Talán ideje, hogy vegyél egy új számítógépet?

Én nagyon kevés tapasztalat áll rendelkezésre a számítógép, remélem, én magam is eléggé egyértelmű.

Köszönöm a segítséget, én értékelem az észrevételeket.
: vigyorog: vigyor:
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.