פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

ATI RADEON X550 המוצגים הנהג

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 12 2009, 22:23
קבוצת חברות חדשות

Default ATI RADEON X550 המוצגים הנהג

הלו שם,

אני מקווה שמישהו יכול לתת לי יד עם זה בעיה. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות והחלונות להפיק דוח השגיאה בו היא מספרת על צורך לעדכן את מנהל התקן תצוגה. הבעיות היא ניסיתי עדכון מ ליצרן המחשב שלי-Fujitsu Siemens, (יש מספר עדכונים, BIOS ואחרים), אך כאשר אני מוריד את הקובץ לשנות כלום. אני לא מוצא שום הדרכה כיצד להתקין eaither שם. ניסיתי לאתר את ATI, משם אני צריך להוריד את הקובץ האחרון, אבל כשאני restar המערכת, את המכתב הם מאוד קטנים ואני יכול להריץ כל תוכנה-CD.

אני לא יודע מה לעשות עכשיו?
האם זה הזמן לקנות מחשב חדש?

יש לי מעט מאוד ניסיון עם המחשב, אני מקווה שאני ברור מספיק.

תודה על העזרה, אני מעריך יהיה לך תגובות.
: גחוך:: לגחך:
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דרושה בדחיפות מנהל התקן עבור מנהל התקן Radeon X550 ו X550 משני מיושנות josboogie כרטיסי מסך & Monitors 3 2 ספטמבר 2009 15:06
IBM T43 מנהל התקן תצוגה בעיה darshpreet מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 3rd יוני 2009 03:14
מעדכן מנהל הנושא ATI RADEON X1950 aymanmhmd כרטיסי מסך & Monitors 1 ה -25 במאי 2009 01:56
Vista מנהל התקן תצוגה אומר להפסיק להגיב ויש לו התאושש pete21 כרטיסי מסך & Monitors 3 20 מרץ 2009 13:00
אזור "עדכון" ATI RADEON HD מנהל מיושן חמיטה כרטיסי מסך & Monitors 1 22 פבר 2009 19:15
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.