mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

ATI Radeon X550 ekrano tvarkyklė

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 22:23
Naujas Narys

Default ATI Radeon X550 ekrano tvarkyklė

Hello there,

Tikiuosi, kad kas nors gali duoti man ranką su šia problema. Mano kompiuteris turi dažnai ir langai pagaminti klaidos pranešimą, kur jis sako, kad reikia atnaujinti savo vaizdo adapterio tvarkyklę. Problemų turiu bandė atnaujinti iš savo kompiuterio gamintojas Fujitsu-Siemens (yra keletas atnaujinimų, BIOS ir kiti), bet kai aš Parsisiųsti failą nieko keisti. Aš negaliu rasti bet kaip įdiegti eaither ten instrukcija. Aš išbandžiau ATI interneto svetainėje, iš ten galima atsisiųsti naujausią failo, bet kai aš restar sistema, laiškas yra labai mažos, ir aš galiu paleisti bet kokį programinės įrangos CD.

Aš nežinau, ką daryti toliau?
Ar ne laikas pirkti naują kompiuterį?

Turiu labai mažai patirties su kompiuteriu, tikiuosi, kad aš pakankamai aiški.

Thank you for your help, I'll dėkingi už bet kokius komentarus.
: grin:: grin:
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Skubiai reikalingas Driver Radeon X550 ir X550 Vidurinis Pasenusios Tvarkyklės josboogie Graphics Cards & Monitoriai 3 2 rugsėjis 2009 15:06
IBM T43 Display Driver problema darshpreet Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 3 birželis 2009 03:14
Atnaujinama vairuotojo išdavimo ATI Radeon X1950 aymanmhmd Graphics Cards & Monitoriai 1 Gegužė 25, 2009 01:56
Says Vista Display Driver neatsako ir atgavo pete21 Graphics Cards & Monitoriai 3 Kovas 20, 2009 13:00
Mano "atnaujino" ATI Radeon HD Driver pasenusi Užgavėnės Graphics Cards & Monitoriai 1 22 vasaris 2009 19:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.