menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

ATI Radeon X550 displej vodiča

Reply

Thread Tools
Old 12 júna 2009, 22:23
Nový člen skupiny

Default ATI Radeon X550 displej vodiča

Ahoj,

Dúfam, že niekto môže mi pomoct s týmto problémom. Môj počítač havaruje často a okien vytvárať chybové hlásenie, kde sa píše potrebné aktualizovať môj displej vodiča. Problémy som sa snažil aktualizované od výrobcu počítača Fujitsu-Siemens (existuje niekoľko aktualizácií systému BIOS a i.), ale keď som stiahnuť súbor nič zmeniť. Nemôžem nájsť žiadne inštrukcie, ako nainštalovať eaither tam. Som sa pokúsil ATI stránok, z toho mám stiahnuť najnovšiu súbor, ale keď som restar systému listu sú veľmi malé a môžem spustiť ľubovoľný cd-software.

Neviem, čo robiť ďalej?
Je čas kúpiť nový počítač?

I veľmi malé skúsenosti s počítačom, dúfam, že som sa sám dostatočne jasná.

Ďakujeme vám za vašu pomoc, uvidíme ocenia žiadne pripomienky.
: Ušklíbnout:: ušklíbnout:
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Naliehavo potrebné ovládače pre Radeon X550 a X550 pre stredné zastarané ovládače josboogie Graphics Cards & Monitory 3 2.září 2009 15:06
IBM T43 Display Driver problém darshpreet Notebooky, Mobily a PDA 1 3. júna 2009 03:14
Aktualizácia ovládača tému pre ATI Radeon X1950 aymanmhmd Graphics Cards & Monitory 1 25. mája 2009 01:56
Říká Vista Display Driver prestal reagovať a bola obnovená pete21 Graphics Cards & Monitory 3 20. marec 2009 13:00
Moja "aktualizované" ATi Radeon HD Driver je zastaraný Palačinka Graphics Cards & Monitory 1 22. februára 2009 19:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.