![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Dúfam, že niekto môže mi pomoct s týmto problémom. Môj počítač havaruje často a okien vytvárať chybové hlásenie, kde sa píše potrebné aktualizovať môj displej vodiča. Problémy som sa snažil aktualizované od výrobcu počítača Fujitsu-Siemens (existuje niekoľko aktualizácií systému BIOS a i.), ale keď som stiahnuť súbor nič zmeniť. Nemôžem nájsť žiadne inštrukcie, ako nainštalovať eaither tam. Som sa pokúsil ATI stránok, z toho mám stiahnuť najnovšiu súbor, ale keď som restar systému listu sú veľmi malé a môžem spustiť ľubovoľný cd-software. Neviem, čo robiť ďalej? Je čas kúpiť nový počítač? I veľmi malé skúsenosti s počítačom, dúfam, že som sa sám dostatočne jasná. Ďakujeme vám za vašu pomoc, uvidíme ocenia žiadne pripomienky. : Ušklíbnout:: ušklíbnout: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Naliehavo potrebné ovládače pre Radeon X550 a X550 pre stredné zastarané ovládače | josboogie | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2.září 2009 15:06 |
| IBM T43 Display Driver problém | darshpreet | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. júna 2009 03:14 |
| Aktualizácia ovládača tému pre ATI Radeon X1950 | aymanmhmd | Graphics Cards & Monitory | 1 | 25. mája 2009 01:56 |
| Říká Vista Display Driver prestal reagovať a bola obnovená | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 20. marec 2009 13:00 |
| Moja "aktualizované" ATi Radeon HD Driver je zastaraný | Palačinka | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. februára 2009 19:15 |
| Thread Tools | |
| |