мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

АТИ Радеон Кс550 дисплаы дривер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. јуни 2009, 22:23
Нови члан групе

Default АТИ Радеон Кс550 дисплаы дривер

Хелло тхере,

Надам се да неко може, дајте ми руку са овим проблемом. Мој рачунар и Уиндоус црасхес често произвести грешку извештају где се каже да је потребно модернизирати мој дисплаы дривер. Проблема је сам покушао ажуриран од произвођача мој ПЦ Фујитсу-Сиеменс, (има неколико исправке, БИОС и остале), али кад сам скидати податке ништа променити. Не могу пронаћи никакву поуку о томе како да инсталирате еаитхер тамо. Покушао сам на АТИ уеб странице, од тамо сам скидати податке најновија, али кад сам рестар систем, то писмо су врло мале и не могу да покреће било које цд-софтвера.

Не знам шта треба да урадите следеће?
Да ли је време за куповину новог рачунара?

Имам веома мало искуства са рачунаром, надам се да ћу себи довољно јасне.

Хвала вам на помоћи, ја ћу цијенити неке коментаре.
: Кез:: кез:
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хитно потребан Возач за АТИ Радеон Кс550 и Кс550 Средња Застарела Драјвери јосбоогие Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2. Јул 2009 15:06
ИБМ Т43 Дисплаы Дривер проблем дарсхпреет Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 3. јуна 2009 03:14
Исправка управљачког програма питање за АТИ Радеон Кс1950 аыманмхмд Грапхицс Цардс & Мониторс 1 25 мај 2009 01:56
Виста Дисплаы Дривер каже престао Одговарајуцхи и има спасене пете21 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 20 март 2009 13:00
Моје "ажуриране" АТИ Радеон ХД Возач је застарео Палачинке Грапхицс Цардс & Мониторс 1 22 фебруар 2009 19:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц