менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

ATI Radeon X550 Display Driver

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 червня 2009, 22:23
Нові члени групи

Default ATI Radeon X550 Display Driver

Здравствуйте,

Я сподіваюся, хтось може дати мені руку з цією проблемою. Мій комп'ютер аварій часто і Windows підготувати звіт про помилку, в якому наголошується на необхідності оновити драйвер дисплея. Проблем я спробував оновлений від виробника мого ПК Fujitsu-Siemens, (є кілька оновлень, BIOS і т.д.), але коли я завантажити зміни файлу нічого. Я не можу знайти інструкцію, як встановити eaither там. Я спробував сайті ATI, звідти я завантажити самий останній файл, але коли я Restar системи, лист дуже малі, і я можу запускати будь-які CD-програмне забезпечення.

Я не знаю, що робити далі?
Чи не час придбати новий комп'ютер?

У мене дуже мало досвіду роботи з комп'ютером, я сподіваюся, що мені робити собі ясні.

Дякуємо за вашу допомогу, я буду цінувати будь-які коментарі.
: Посмішка:: посмішка:
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Терміново необхідно драйверів для Radeon X550 і X550 Secondary застарілими драйверами josboogie Графічні карти & Монітори 3 2 вересня 2009 15:06
IBM T43 Display Driver проблема darshpreet Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 3 червня 2009 03:14
Оновлення драйверів питанням для ATI Radeon X1950 aymanmhmd Графічні карти & Монітори 1 25 травня 2009 01:56
Каже Vista Display Driver перестав відповідати і відновлені pete21 Графічні карти & Монітори 3 20 березня 2009 13:00
Мій "оновлену" ATI Radeon HD драйвер застарів Млинці Графічні карти & Монітори 1 22 лютого 2009 19:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.