menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Audio ovladače pro zvukové problém Acer

Reply

Thread Nástroje
Old 24. června 2008, 05:17
Nový člen skupiny

Ahoj národy
Nedávno jsem dostal solidní problém. Mám notebook Acer Aspire 3690, který původně reklamní systém Windows Vista na něm, ale mám zbavit a že jsem teď běží Windows XP. Jen jsem přeinstalovat můj systém, protože jsem najednou dostal solidní problém, a protože jsem byl už plánujete dělat tak jako tak z jiných důvodů. Tak jako tak, po přeinstalování, šel jsem na acer webové stránky a stáhnout všechny ovladače. Ale když jsem nainstalovaný Realtek Audio driver, můj počítač detekuje Modem zařízení na sběrnici High Definition Audio, ale to by nebylo použít ovladače od Realtek. Po instalaci bluetooth, mám něco s názvem bluetooth audio, ale to bylo zjevně není prochází mým reproduktorů, tak jsem ještě žádný zvuk. Modem a že zařízení na sběrnici High Definition Audio, je stále záhadou .. Může mi někdo pomoct mi zvuk zpět?
thx PPL
Old 24. června 2008, 05:20
Administrátor Skupina

Instalace ovladačů ve městě modem.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. června 2008, 07:51
Nový člen skupiny

Ano, máte pravdu, to byl můj postavený v modem. Nyní se konečně odhaleny a installled to. Bohužel jsem stále bez zvuku .. Myslím, že budu mít na to opraví, protože moje Realtek audio dosud zvyklý pracovat ..
Old 24. června 2008, 07:56
Administrátor Skupina

Pokud je vše v pořádku nainstalován ve Správci zařízení zkontrolujte audio nastavení v ovládacím panelu.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.