![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια λαοί, Πρόσφατα έχεις πρόβλημα ήχου. Έχω ένα Acer Aspire 3690 notebook, το οποίο αρχικά διαφημίσεων των Windows Vista σε αυτό, αλλά έχω απαλλαγεί από αυτό και τώρα τρέχει Windows XP. Απλά επανεγκατασταθούν μου σύστημα, γιατί ξαφνικά έχεις μια καλή το πρόβλημα, και επειδή είχα ήδη κάνει τον προγραμματισμό για την ούτως ή άλλως για άλλους λόγους. Tελoσπάvτωv, μετά την επανεγκατάσταση, πήγα στην ιστοσελίδα acer και λήψη όλων των οδηγών. Αλλά όταν θα εγκατασταθεί το Realtek Audio οδηγού, ο υπολογιστής μου εντόπισε ένα μόντεμ συσκευή High Definition Audio λεωφορείο, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσετε τον οδηγό από Realtek. Μετά την εγκατάσταση bluetooth, έχω κάτι που ονομάζεται Bluetooth Audio, αλλά αυτό ήταν, προφανώς, δεν θα μου μέσω ομιλητές, γι 'αυτό εξακολουθεί να μην έχει ήχο. Και ότι Modem συσκευή High Definition Audio λεωφορείο εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο .. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει get ήχου μου πίσω; thx PPL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγκατάσταση των οδηγών για σας στο ενσωματωμένο μόντεμ.
| |||
| |||
| Ναι, έχεις δίκιο, θα μου ήταν χτισμένο το μόντεμ. Έχει τελικά εντοπίστηκαν και installled αυτό. Δυστυχώς, ακόμη δεν έχουν ήχο .. Νομίζω ότι θα πρέπει να επισκευαστεί, γιατί μου Realtek ήχου ακόμη wont δουλειά .. |
|
| |||
| |||
| Αν όλα είναι εντάξει εγκατασταθεί στην συσκευή του διαχειριστή ελέγχει τη ρυθμίσεις ήχου στο πίνακα ελέγχου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba Satellite P200 Audio Πρόβλημα. Fat Boy Slim είναι Remixing ήχου μου | Andyc101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 17 Οκτώβρη 2009 17:44 |
| Βοήθεια, Audio Driver δεν εγκαθίσταται | tsetsu | Multimedia & Codecs | 2 | 10 Ιουν 2009 10:14 |
| Οδηγός Query ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Codecs | 2 | 14 Ιουν 2008 14:36 |
| Παρακαλώ βοηθήστε - υγιή οδηγό πρόβλημα | jamie2k8 | Multimedia & Codecs | 7 | 29 Μαΐου 2008 00:43 |
| Audio οδηγός προβλήματα | hollibob | Multimedia & Codecs | 5 | 28 Οκτ 2007 11:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |