manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Audio driver problem zvuka na Acer

Reply

Thread Tools
Old 24. lipnja 2008, 05:17
Novi član grupe

Default Audio driver problem zvuka na Acer

Bok narode,
Nedavno sam dobio zvuk problem. Imam Acer 3690 notebook težiti, što izvorno oglas Windows Vista na nju, ali ja je dobio osloboditi od koje i ja sada sa sustavom Windows XP. JA pravedan reinstalled moj sistem, jer sam iznenada dobio zvuk problem, i zato što sam već bila na planiranje radiš to ionako iz drugih razloga. Anyways, nakon ponovne instalacije, ja otišla na Acer web stranice i preuzeti sve vozače. Ali kada sam instalirane Realtek audio driver, moj računalo detektira modem uređaj na High Definition audio bus, ali to ne bi koristi od realtek driver. Nakon instaliranja bluetooth, imam nešto zove Bluetooth audio, ali to je očito ne prolazi kroz moju govornika, tako da sam još uvijek nema zvuka. I da se na uređaju Modem High Definition audio bus je još uvijek misterija .. Može netko pomoć mene dobiti moj zvuk natrag?
thx ppl
Old 24. lipnja 2008, 05:20
Administrator Group

Instaliraj drivere za svoj modem u sagradili.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. lipnja 2008, 07:51
Novi član grupe

Da, ti si pravo, to je bio sagrađen u moj modem. Ona je sada konačno je otkrivena i installled to. Nažalost, ja još uvijek nema zvuka .. Mislim da ću morati, preuzmite ga popravljali, jer moj realtek audio ipak navika funkcionirati ..
Old 24. lipnja 2008, 07:56
Administrator Group

Ako je sve ok instalirano u Upravitelj uređaja provjerite audio podešenja u Control Panel.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Toshiba Satellite P200 Audio Problem. Fat Boy Slim je Remixing Moj Sound Andyc101 Općenito Software Chat 7 17 listopad 2009 17:44
Pomoć Audio Driver Not Installed tsetsu Multimedija i kodeci 2 10. lipnja 2009 10:14
Vozač Upit ref audio / video ashmehta Multimedija i kodeci 2 14. lipnja 2008 14:36
Please help - sound driver problem jamie2k8 Multimedija i kodeci 7 29. svibanj 2008 00:43
Audio driver problemi hollibob Multimedija i kodeci 5 28. listopad 2007 11:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.