![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv népek, Nemrég kaptam egy hang probléma. Van egy Acer Aspire 3690 noteszgép, amely eredetileg a Windows Vista ad rá, de én megszabadulni, és most a Windows XP. Csak én újratelepítendő rendszer, mert egyszerre csak egy hang van probléma, mert már a tervezés során mindenképpen azt egyéb okok miatt. Egyébként, újratelepítés után, bementem az Acer honlapján, és letölthető az összes illesztőprogram. De amikor telepítette a Realtek audio driver, a számítógépet észlelt Modem készüléket High Definition Audio busz, de nem használja a vezető a Realtek. Telepítése után a Bluetooth, van valami bluetooth audio, de ez nyilvánvalóan nem megy keresztül az én hangszórók, így még mindig nincs hang. És hogy Modem készülék High Definition Audio busz még rejtély .. Can someone help me get my hang vissza? thx ppl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Telepítse a meghajtókat a beépített modem.
| |||
| |||
| Igen, igazad van, ez volt a beépített modem. Most végre észlelt, és installled azt. Sajnos még mindig nincs hang .. Azt hiszem, van, hogy ezt javították, mert a Realtek hang még mindig szokás dolgozik .. |
|
| |||
| |||
| Ha minden OK telepítve van az Eszközkezelőben ellenőrizze az audio beállítások vezérlőpulton. |