![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi tautų, Aš neseniai gavau garso problema. Turiu Acer Aspire 3.690 Notepad, kuris iš pradžių skelbimas "Windows Vista", bet aš atsikratyti, kad ir dabar veikia Windows XP. Aš tiesiog iš naujo įdiegti savo sistemą, nes staiga pateko garso problema, nes aš jau planuojate tai daryti šiaip dėl kitų priežasčių. Anyways, po to iš naujo įdiegti, nuėjau į Acer svetainėje ir atsisiųsti visas tvarkykles. Bet kai aš įrengtas Realtek audio driver, mano kompiuteryje aptikti modemo įrenginio ant High Definition Audio autobusu, bet jis negali naudoti tvarkyklė Realtek. Įdiegus "Bluetooth", aš kažką vadinamas "Bluetooth" garso, bet tai buvo akivaizdžiai nesiruošia per mano kolonėlės, kad aš vis dar nėra garso. Ir kad modemas prietaiso High Definition Audio autobusas vis dar paslaptis .. Can someone help me get my garso grįžti? thx PPL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdiekite tvarkykles ir pastatytas modemas.
| |||
| |||
| Taip, Jūs teisus, tai buvo mano pastatytas modemas. Ji dabar galutinai nustatyti, ir installled jį. Deja, aš dar be garso .. Manau teks gauti jo remontuoti, nes mano Realtek garso vis dar įpratęs dirbti .. |
|
| |||
| |||
| Jei viskas yra sumontuota Gerai Device Manager "patikrinti garso nustatymus valdymo skyde. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Toshiba Satellite P200 Audio problema. Fat Boy Slim yra Remixing Mano Garsas | Andyc101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 17 spalis 2009 17:44 |
| Pagalba, garso tvarkyklės niezainstalowane | tsetsu | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 10, 2009 10:14 |
| Vairuotojo Užklausa Nuoroda Audio / Video | ashmehta | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 14, 2008 14:36 |
| Please help - garso tvarkyklės problema | jamie2k8 | Multimedia & Codecs | 7 | Gegužė 29, 2008 00:43 |
| Audio driver problemos | hollibob | Multimedia & Codecs | 5 | 28 spalis 2007 11:16 |
| Temos įrankiai | |
| |