mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Audio driver garso problemą Acer

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 24, 2008, 05:17
Naujas Narys

Default Audio driver garso problemą Acer

Hi tautų,
Aš neseniai gavau garso problema. Turiu Acer Aspire 3.690 Notepad, kuris iš pradžių skelbimas "Windows Vista", bet aš atsikratyti, kad ir dabar veikia Windows XP. Aš tiesiog iš naujo įdiegti savo sistemą, nes staiga pateko garso problema, nes aš jau planuojate tai daryti šiaip dėl kitų priežasčių. Anyways, po to iš naujo įdiegti, nuėjau į Acer svetainėje ir atsisiųsti visas tvarkykles. Bet kai aš įrengtas Realtek audio driver, mano kompiuteryje aptikti modemo įrenginio ant High Definition Audio autobusu, bet jis negali naudoti tvarkyklė Realtek. Įdiegus "Bluetooth", aš kažką vadinamas "Bluetooth" garso, bet tai buvo akivaizdžiai nesiruošia per mano kolonėlės, kad aš vis dar nėra garso. Ir kad modemas prietaiso High Definition Audio autobusas vis dar paslaptis .. Can someone help me get my garso grįžti?
thx PPL
Old Birželis 24, 2008, 05:20
Administrator Grupė

Įdiekite tvarkykles ir pastatytas modemas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 24, 2008, 07:51
Naujas Narys

Taip, Jūs teisus, tai buvo mano pastatytas modemas. Ji dabar galutinai nustatyti, ir installled jį. Deja, aš dar be garso .. Manau teks gauti jo remontuoti, nes mano Realtek garso vis dar įpratęs dirbti ..
Old Birželis 24, 2008, 07:56
Administrator Grupė

Jei viskas yra sumontuota Gerai Device Manager "patikrinti garso nustatymus valdymo skyde.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Toshiba Satellite P200 Audio problema. Fat Boy Slim yra Remixing Mano Garsas Andyc101 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 17 spalis 2009 17:44
Pagalba, garso tvarkyklės niezainstalowane tsetsu Multimedia & Codecs 2 Birželis 10, 2009 10:14
Vairuotojo Užklausa Nuoroda Audio / Video ashmehta Multimedia & Codecs 2 Birželis 14, 2008 14:36
Please help - garso tvarkyklės problema jamie2k8 Multimedia & Codecs 7 Gegužė 29, 2008 00:43
Audio driver problemos hollibob Multimedia & Codecs 5 28 spalis 2007 11:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.