![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi narodów, Niedawno dostałem dźwięku problemu. Mam notebooka Acer Aspire 3690, który pierwotnie reklam w systemie Windows Vista, ale mam pozbyć się tego i jestem teraz z systemem Windows XP. Ja po prostu ponownie zainstalować ten system, bo nagle dostałem dźwięku problem, a ponieważ byłem już planują na ten i tak to z innych powodów. Anyways, po ponownej instalacji, wyjechałem do Acer stronie i pobrać wszystkie sterowniki. Ale kiedy zainstalowane Realtek Audio kierowcy, mój komputer wykrył modemu urządzenia High Definition Audio autobusu, ale nie używać sterownika Realtek. Po zainstalowaniu bluetooth, mam coś zwane bluetooth audio, ale oczywiście nie będzie przez moje głośniki, więc nadal nie ma dźwięku. A to modemu urządzenia High Definition Audio Bus jest nadal tajemnica .. Czy ktoś może mi pomóc dostać mój dźwięk z powrotem? thx ppl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instalacja sterowników do modemu w wybudowany.
| |||
| |||
| Tak, masz rację, to był mój wbudowany modem. Ma wreszcie wykryta i installled go. Niestety, nadal nie ma dźwięku .. I think I'll have to get it naprawiony, ponieważ mój Realtek audio nadal wont pracy .. |
|
| |||
| |||
| Jeśli wszystko jest ok zainstalowanych w Menedżerze urządzeń sprawdzić ustawienia audio w panelu sterowania. |
![]() |
|
| Zakładki |