mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Driverul audio sunet problemă pe Acer

Reply

Thread Tools
Old 24 iunie 2008, 05:17
Noile state Group

Max popoare,
Am luat recent un sunet problemă. Am un notebook Acer aspire 3690, care iniţial anunţul Windows Vista pe el, dar am scăpat de faptul că şi acum sunt execută Windows XP. M-am reinstalat sistemul meu, pentru că eu brusc am o problema de sunet, şi pentru că am fost deja planificarea pe o faci oricum pentru alte motive. Oricum, după reinstalare, m-am dus la site-ul Acer şi descarcat toate driverele. Dar când am instalat driverul audio Realtek, computerul meu detectat un modem pe dispozitiv audio de înaltă definiţie de autobuze, dar nu ar utiliza driverul de la Realtek. După instalarea Bluetooth, am ceva numit Bluetooth audio, dar că a fost în mod evident, nu-mi trece prin difuzoare, aşa că încă nu au nici un sunet. Şi ca modem pe dispozitiv audio de înaltă definiţie cu autobuzul este încă un mister .. Poate cineva să mă ajute să-mi iau înapoi sunet?
thx ppl
Old 24 iunie 2008, 05:20
Administrator Group

Instalaţi driver-ele pentru dvs. în construit modem.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 24 iunie 2008, 07:51
Noile state Group

Da, ai dreptate, el mi-a fost construit in modem. Acesta a descoperit-o acum, în sfârşit şi installled asta. Din pacate, inca nu au nici un sunet .. Cred ca-mi va trebui să-l reparat, pentru că mi Realtek audio încă obiceiul de lucru ..
Old 24 iunie 2008, 07:56
Administrator Group

Dacă totul este ok instalat în Device Manager verifica audio setările din panoul de control.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.