menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Audio ovládače pre zvukové problém Acer

Reply

Thread Tools
Old 24. júna 2008, 05:17
Nový člen skupiny

Default Audio ovládače pre zvukové problém Acer

Ahoj národmi
Nedávno som dostal solídny problém. Mám notebook Acer Aspire 3690, ktorý pôvodne reklamný systém Windows Vista na ňom, ale mám zbaviť a že som teraz beží Windows XP. Len som preinštalovať môj systém, pretože som zrazu dostal solídny problém, a pretože som bol už plánujete robiť tak ako aj z iných dôvodov. Tak ako tak, po preinštalovaní, šel jsem na acer webovej stránky a stiahnuť všetky ovládače. Ale keď som nainstalovaný Realtek Audio driver, môj počítač detekuje Modem zariadení na zbernici High Definition Audio, ale to by nebolo použiť ovládače od Realtek. Po nainštalovaní bluetooth, mám niečo s názvom bluetooth audio, ale to bolo zjavne nie je prechádza mojím reproduktorov, tak som ešte žiadny zvuk. Modem a že zariadenie na zbernici High Definition Audio, je stále záhadou .. Môže mi niekto pomoct mi zvuk späť?
thx PPL
Old 24. júna 2008, 05:20
Administrátor Skupina

Inštalácia ovládačov v meste modem.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. júna 2008, 07:51
Nový člen skupiny

Áno, máte pravdu, to bol môj postavený v modem. Teraz sa konečne odhalené a installled to. Bohužiaľ som stále bez zvuku .. Myslím, že budem mať na to opraví, pretože moje Realtek audio zatiaľ zvyknutý pracovať ..
Old 24. júna 2008, 07:56
Administrátor Skupina

Ak je všetko v poriadku nainštalovaný v Správcovi zariadení skontrolujte audio nastavenia v ovládacom paneli.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Toshiba Satellite P200 Audio Problem. Fat Boy Slim je Remixing My Sound Andyc101 Všeobecné Software Chat 7 17.října 2009 17:44
Pomoc Audio Driver Not Installed tsetsu Multimedia & Kodeky 2 10. jún 2009 10:14
Driver dotazu ref audio / video ashmehta Multimedia & Kodeky 2 14. júna 2008 14:36
Prosím pomôžte - zvukový ovládač problém jamie2k8 Multimedia & Kodeky 7 29. máj 2008 00:43
Audio ovládač problémy hollibob Multimedia & Kodeky 5 28. októbra 2007 11:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.