![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj národmi Nedávno som dostal solídny problém. Mám notebook Acer Aspire 3690, ktorý pôvodne reklamný systém Windows Vista na ňom, ale mám zbaviť a že som teraz beží Windows XP. Len som preinštalovať môj systém, pretože som zrazu dostal solídny problém, a pretože som bol už plánujete robiť tak ako aj z iných dôvodov. Tak ako tak, po preinštalovaní, šel jsem na acer webovej stránky a stiahnuť všetky ovládače. Ale keď som nainstalovaný Realtek Audio driver, môj počítač detekuje Modem zariadení na zbernici High Definition Audio, ale to by nebolo použiť ovládače od Realtek. Po nainštalovaní bluetooth, mám niečo s názvom bluetooth audio, ale to bolo zjavne nie je prechádza mojím reproduktorov, tak som ešte žiadny zvuk. Modem a že zariadenie na zbernici High Definition Audio, je stále záhadou .. Môže mi niekto pomoct mi zvuk späť? thx PPL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Inštalácia ovládačov v meste modem.
| |||
| |||
| Áno, máte pravdu, to bol môj postavený v modem. Teraz sa konečne odhalené a installled to. Bohužiaľ som stále bez zvuku .. Myslím, že budem mať na to opraví, pretože moje Realtek audio zatiaľ zvyknutý pracovať .. |
|
| |||
| |||
| Ak je všetko v poriadku nainštalovaný v Správcovi zariadení skontrolujte audio nastavenia v ovládacom paneli. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toshiba Satellite P200 Audio Problem. Fat Boy Slim je Remixing My Sound | Andyc101 | Všeobecné Software Chat | 7 | 17.října 2009 17:44 |
| Pomoc Audio Driver Not Installed | tsetsu | Multimedia & Kodeky | 2 | 10. jún 2009 10:14 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. júna 2008 14:36 |
| Prosím pomôžte - zvukový ovládač problém | jamie2k8 | Multimedia & Kodeky | 7 | 29. máj 2008 00:43 |
| Audio ovládač problémy | hollibob | Multimedia & Kodeky | 5 | 28. októbra 2007 11:16 |
| Thread Tools | |
| |