мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Аудио дривер проблем звука на Ацер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. јуни 2008, 05:17
Нови члан групе

Бок народе,
Недавно сам добио звук проблем. Имам Ацер 3690 нотебоок тежити, што изворно оглас Уиндоус Виста на њу, али ја је добио ослободити од које и ја сада са системом Уиндоус КСП. ЈА праведан реинсталлед мој систем, јер сам изненада добио звук проблем, и зато што сам већ била на планирање радиш то ионако из других разлога. Аныуаыс, након поновне инсталације, ја отишла на Ацер уеб странице и преузети све возаче. Али када сам инсталиране Реалтек аудио дривер, мој рачунар детектује модем уређај на високе дефиниције аудио бус, али то не би користи од реалтек дривер. Након инсталације блуетоотх, имам нешто зове Блуетоотх аудио, али то је очито не пролази кроз моју говорника, тако да сам још увек нема звука. И да се на уређају Модем високе дефиниције аудио бус је још увек мистерија .. Може неко помоћ мене добити мој звук назад?
тхкс ппл
Old 24. јуни 2008, 05:20
Администратор Гроуп

Инсталирај дривер за свој модем у саградили.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 24. јуни 2008, 07:51
Нови члан групе

Да, ти си право, то је био саграђен у мој модем. Она је сада коначно је откривена и инсталллед то. Нажалост, ја још увек нема звука .. Мислим да ћу морати, преузмите га поправљали, јер мој реалтек аудио ипак навика посао ..
Old 24. јуни 2008, 07:56
Администратор Гроуп

Ако је све ок инсталирана у Управља уређаја проверите аудио подешавања у Цонтрол Панел.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц